+ Reply
Page 2 of 868 FirstFirst 1234 12 52 102 502 ... LastLast
Results 21 to 40 of 17348

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: UniAW6.0 for iph4 & iph5

is a discussion within the

iPhone 4|4S New Skins / Themes Launches

forums, a part of the

New Skins / Themes Launches

section;
I used the default location number (1199409) and have iWidget 1.0.1 installed. I have to turn gps off as I do not have a myLocation.txt file, but will copy one
...
  1. #21
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    666
    Thanks
    325
    Thanked 2,140 Times in 490 Posts

    I used the default location number (1199409) and have iWidget 1.0.1 installed.
    I have to turn gps off as I do not have a myLocation.txt file, but will copy one into /var/mobile/Documents and see what that does.
    Have now a myLocation.txt file, installed iWidget again, NO settings change, now its stuck at Loading...
    for over 2 minutes.
    Could you try the my coordinates
    lat: 38.898717
    long: -77.035974

    Bizzare, it works now with gps off, get weather for Libagon instantly.
    Now that is even cooler. It was working fine when I selected the gps off.
    Now I deleted the myLocation.txt file (actually renamed it), respring and back to lag in unlock speed and reboot.
    Last edited by rasputin007; 04-01-2013 at 03:40 AM.

  2. The Following 3 Users Say Thank You to rasputin007 For This Useful Post:

    Ian Nicoll (04-01-2013), King_O_Hill (04-01-2013), The.Drifter (04-01-2013)

  3. #22
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in Philippines.
    Posts
    4,907
    Thanks
    7,515
    Thanked 19,017 Times in 3,872 Posts

    Quote Originally Posted by rasputin007 View Post
    I used the default location number (1199409) and have iWidget 1.0.1 installed.
    I have to turn gps off as I do not have a myLocation.txt file, but will copy one into /var/mobile/Documents and see what that does.
    Even with GPS on, if it finds no MyLocation.txt file is should automatically use your yahoo code. Give it a try.
    Last edited by Ian Nicoll; 04-01-2013 at 03:29 AM.

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  4. The Following 2 Users Say Thank You to Ian Nicoll For This Useful Post:

    King_O_Hill (04-01-2013), mrsmickey (04-21-2013)

  5. #23
    Man of iWidgets The.Drifter's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    999
    Thanks
    5,107
    Thanked 6,987 Times in 932 Posts

    Quote Originally Posted by rasputin007 View Post
    I used the default location number (1199409) and have iWidget 1.0.1 installed.
    I have to turn gps off as I do not have a myLocation.txt file, but will copy one into /var/mobile/Documents and see what that does.
    I cant seem to duplicate your issue on my device

    I tried it again with these options:



    and am getting this with no crashing:



    You now have me at a loss M8, maybe something to do with your device setup?

    Can someone else please try the iWidget version and see if its working on your Device,
    I need to see if its device specific problem or a problem with the Uniaw iWidget itself.
    That would be much appreciated.

    @Ras, did you try the winterboard version of the UniAW6 as well?
    Does the winterboard version of the crash on you ?
    Last edited by The.Drifter; 04-01-2013 at 03:40 AM.

  6. The Following 5 Users Say Thank You to The.Drifter For This Useful Post:

    cuzin (04-01-2013), Ian Nicoll (04-01-2013), King_O_Hill (04-01-2013), Project5 (04-01-2013), rasputin007 (04-01-2013)

  7. #24
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    184
    Thanks
    61
    Thanked 116 Times in 58 Posts

    An absolutely gorgeous addition to the UniAW family, the lil darling is cooing away nicely on the owd 3G, thank you daddy.

  8. The Following 2 Users Say Thank You to Scoot62 For This Useful Post:

    Ian Nicoll (04-01-2013), The.Drifter (04-01-2013)

  9. #25
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in Philippines.
    Posts
    4,907
    Thanks
    7,515
    Thanked 19,017 Times in 3,872 Posts

    Quote Originally Posted by The.Drifter View Post
    I cant seem to duplicate your issue on my device

    I tried it again with these options:



    and am getting this with no crashing:



    You now have me at a loss M8, maybe something to do with your device setup?

    Can someone else please try the iWidget version and see if its working on your Device,
    I need to see if its device specific problem or a problem with the Uniaw iWidget itself.
    That would be much appreciated.
    i5, + i4S IOS 6.1.2, GPS on, GPSoff, renamed myLocation.txt (so can't find it) all working perfect.

    How do you check what version of iWidget you have?
    Last edited by Ian Nicoll; 04-01-2013 at 03:41 AM.

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  10. The Following 6 Users Say Thank You to Ian Nicoll For This Useful Post:

    cuzin (04-01-2013), It's Mi (04-08-2013), King_O_Hill (04-01-2013), mrsmickey (04-21-2013), Project5 (04-01-2013), The.Drifter (04-01-2013)

  11. #26
    iPhoneaholic
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    327
    Thanks
    504
    Thanked 219 Times in 110 Posts

    Thank you, running iWidget on iPhone 4.
    ImageUploadedByModMyi1364809469.258775.jpg

  12. The Following 3 Users Say Thank You to markfern811 For This Useful Post:

    Ian Nicoll (04-01-2013), It's Mi (04-08-2013), The.Drifter (04-01-2013)

  13. #27
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    666
    Thanks
    325
    Thanked 2,140 Times in 490 Posts

    Now it works fine, after the inital reboot, gps off, no myLocation.txt file and lag in unlock speed is also back to normal.
    I have no other tweaks, apart from Clock Hide and Dim Delay.
    I will de-install iWidget and start all over again, lets see how that works.
    Last edited by rasputin007; 04-01-2013 at 03:49 AM.

  14. The Following 3 Users Say Thank You to rasputin007 For This Useful Post:

    Ian Nicoll (04-01-2013), King_O_Hill (04-01-2013), The.Drifter (04-01-2013)

  15. #28
    Man of iWidgets The.Drifter's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    999
    Thanks
    5,107
    Thanked 6,987 Times in 932 Posts

    Quote Originally Posted by rasputin007 View Post
    Now it works fine, after the inital reboot, gps off, no myLocation.txt file and lag in unlock speed is also back to normal.
    I have no other tweaks, apart from Clock Hide and Dim Delay.
    I will de-install iWidget and start all over again, lets see how that works.
    Is it the iWidget version or the WinterBoard version that's now working?

  16. The Following User Says Thank You to The.Drifter For This Useful Post:

    King_O_Hill (04-01-2013)

  17. #29
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in Philippines.
    Posts
    4,907
    Thanks
    7,515
    Thanked 19,017 Times in 3,872 Posts

    The.Drifter (iWidget guru) will answer ALL your questions about the iWidget cause I no nothin!.

    Seriously though, thanks bud for helping.

    But you don't need to turn off the gps, and the am/pm is only if you have activated the digital clock in the css.

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  18. The Following 6 Users Say Thank You to Ian Nicoll For This Useful Post:

    cuzin (04-01-2013), It's Mi (04-08-2013), King_O_Hill (04-01-2013), mrsmickey (04-21-2013), Project5 (04-01-2013), The.Drifter (04-01-2013)

  19. #30
    Man of iWidgets The.Drifter's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    999
    Thanks
    5,107
    Thanked 6,987 Times in 932 Posts

    Quote Originally Posted by Ian Nicoll View Post
    How do you check what version of iWidget you have?
    I don't think Eldwin changed the version number when he added the Edit option. It shows 1.0.1 on the MMI Repo in Cydia.
    I would just recommend reinstalling the iWidget tweak in Cydia just to be sure

  20. The Following 3 Users Say Thank You to The.Drifter For This Useful Post:

    Ian Nicoll (04-01-2013), King_O_Hill (04-01-2013), Project5 (04-01-2013)

  21. #31
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in Philippines.
    Posts
    4,907
    Thanks
    7,515
    Thanked 19,017 Times in 3,872 Posts

    Quote Originally Posted by Scoot62 View Post
    An absolutely gorgeous addition to the UniAW family, the lil darling is cooing away nicely on the owd 3G, thank you daddy.
    Your running this on an iPhone 3G?? who's "daddy"?

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  22. The Following 2 Users Say Thank You to Ian Nicoll For This Useful Post:

    King_O_Hill (04-01-2013), mrsmickey (04-21-2013)

  23. #32
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    184
    Thanks
    61
    Thanked 116 Times in 58 Posts

    Quote Originally Posted by Ian Nicoll View Post
    Your running this on an iPhone 3G?? who's "daddy"?
    Yeah its running alright! 3G 4.2.1

    Tsk, why you ARE the daddy Ian!

  24. #33
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in Philippines.
    Posts
    4,907
    Thanks
    7,515
    Thanked 19,017 Times in 3,872 Posts

    Quote Originally Posted by Scoot62 View Post
    Yeah its running alright! 3G 4.2.1

    Tsk, why you ARE the daddy Ian!
    LOL..

    Wow, thanks for that info, and I was worried it might lag on an i4! You might see some issues in the heavier animations though (like daytime showers), good luck though M8.

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  25. The Following 4 Users Say Thank You to Ian Nicoll For This Useful Post:

    cuzin (04-01-2013), King_O_Hill (04-01-2013), mrsmickey (04-21-2013), Scoot62 (04-01-2013)

  26. #34
    Master Theme Creator (aka Bluemetal) Blue's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Germany
    Posts
    6,389
    Thanks
    2,933
    Thanked 12,186 Times in 3,333 Posts

    Great Job Ian.

    I have a CHINESE translation for the conditions. If you want it just contact me.

  27. The Following 4 Users Say Thank You to Blue For This Useful Post:

    Alfroggy (04-03-2013), Ian Nicoll (04-01-2013), It's Mi (04-08-2013), Project5 (04-01-2013)

  28. #35
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in Philippines.
    Posts
    4,907
    Thanks
    7,515
    Thanked 19,017 Times in 3,872 Posts

    Quote Originally Posted by Blue View Post
    Great Job Ian.

    I have a CHINESE translation for the conditions. If you want it just contact me.
    Thanks for popping in Blue, I got em already M8, exxOS 1.3 and I see Dacal has a Russian translation too, but don't want to release v6.1 just yet LOL.

    ====================

    ====================


    @ The.Drifter,
    After we're sure there is no bugs, if you want to release your iWidget conversion in Cydia (either on it's own or in one of your packs) please go right ahead M8, completely up to you.
    Last edited by Ian Nicoll; 04-01-2013 at 05:19 AM.

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  29. The Following 6 Users Say Thank You to Ian Nicoll For This Useful Post:

    Blue (04-01-2013), It's Mi (04-08-2013), King_O_Hill (04-01-2013), mrsmickey (04-21-2013), Project5 (04-01-2013), The.Drifter (04-01-2013)

  30. #36
    Green Apple bfichtner's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    64
    Thanks
    2
    Thanked 43 Times in 25 Posts

    Looks awesome!! I can't wait to check it out.

  31. The Following User Says Thank You to bfichtner For This Useful Post:

    Ian Nicoll (04-01-2013)

  32. #37
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    666
    Thanks
    325
    Thanked 2,140 Times in 490 Posts

    OK, I have de-installed iWidget, deleted the iWidget folder in /var/mobile/Library (2 other iWidgets still in there), then reinstalled iWidget, installed the UniAW6.0_iW and this is what happend

    Reboot-loop - YouTube

    It does not happen every time, it took me about 8 goes to replicate this.
    If I am the only one with this then don't worry, there is always one who can't get it to work
    But if others report this as well then you might have to look into this.

    EDIT
    Have not tried the Winterboard version yet, wanted the iWidget one to try an idea I have, but wanted to check first its working OK.
    iPod4, iOS 6.1.2, tweaks are Clock Hide, Dim Delay and Gridlock, NO myLocation.txt file, only changed gps to off.
    Last edited by rasputin007; 04-01-2013 at 05:26 AM.

  33. The Following 6 Users Say Thank You to rasputin007 For This Useful Post:

    cuzin (04-01-2013), Ian Nicoll (04-01-2013), It's Mi (04-08-2013), King_O_Hill (04-01-2013), Project5 (04-01-2013), The.Drifter (04-01-2013)

  34. #38
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in Philippines.
    Posts
    4,907
    Thanks
    7,515
    Thanked 19,017 Times in 3,872 Posts

    Quote Originally Posted by rasputin007 View Post
    OK, I have de-installed iWidget, deleted the iWidget folder in /var/mobile/Library (2 other iWidgets still in there), then reinstalled iWidget, installed the UniAW6.0_iW and this is what happend

    Reboot-loop - YouTube

    It does not happen every time, it took me about 8 goes to replicate this.
    If I am the only one with this then don't worry, there is always one who can't get it to work
    But if others report this as well then you might have to look into this.
    Is it the same if you leave the gps switch "On"? Maybe we just take out the gps switch as it's not needed.
    Do you know if the PP version is the same?

    I will do some more (longer) testing too.

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  35. The Following 2 Users Say Thank You to Ian Nicoll For This Useful Post:

    King_O_Hill (04-01-2013), mrsmickey (04-21-2013)

  36. #39
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    666
    Thanks
    325
    Thanked 2,140 Times in 490 Posts

    It took me a few activation cycles (UniAW-iWidget on ...off ...on ...off), but eventually it went into reboot (once not a loop as before) with all default settings.
    Once this reboot is done it works fine.

    EDIT
    I tried again with default settings (gps is on), after 5 times every time no problem then I resprang, unlocked and went to the home page where the iWidget is. There the Loading message to the left, then it fades in and reboot.
    Last edited by rasputin007; 04-01-2013 at 05:39 AM.

  37. The Following User Says Thank You to rasputin007 For This Useful Post:

    King_O_Hill (04-01-2013)

  38. #40
    iPhoneaholic Hasiphone's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Germany
    Posts
    445
    Thanks
    68
    Thanked 400 Times in 184 Posts

    Where is the nice sun glow from UniAW6?
    Got only the sun in WB Version with sunstrokes normal.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts