Page 18 of 54 FirstFirst ... 81617181920 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 1077

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: NextGenUI [A HD Theme]

  1. #341
    Quote Originally Posted by King_O_Hill View Post
    February? Where did you get that date?
    My inner circle keeps telling me 1 week after release.
    It took til late January (4 months) for iOS5 jb.. And until February (4+ months) for iOS6.. P0sixninja had the most exploits for 7 and yet Apple already patched half of those. There hasn't even been a successful failbreak of the latest beta for 7.. I guess we're reading different Twitter feeds, bro..
    Here to help if I can. If I can't I know someone who can!

  2. #342
    King Kong ain't got nothing on me! King_O_Hill's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    USA
    Posts
    9,784
    Thanks
    43,461
    Thanked 18,879 Times in 6,761 Posts

    Quote Originally Posted by NewdestinyX View Post
    It took til late January (4 months) for iOS5 jb.. And until February (4+ months) for iOS6.. P0sixninja had the most exploits for 7 and yet Apple already patched half of those. There hasn't even been a successful failbreak of the latest beta for 7.. I guess we're reading different Twitter feeds, bro..
    Yes we are.
    Widget Weather 2.0 App Currently in Public Beta for iOS 8 only!
    Check out the thread here - Widget-Weather 2.0

  3. #343
    Quote Originally Posted by King_O_Hill View Post
    Yes we are.
    I like "your feeds" news better!! .. But it sure ain't that optimistic from evad3rs and planetbeing..

    And I sure hope they don't blow exploits for a 7.0.0 jailbreak or even 7.0.1.
    Last edited by NewdestinyX; 08-28-2013 at 05:16 PM.
    Here to help if I can. If I can't I know someone who can!

  4. #344
    Evil Genius Developer GroovyCarrot's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Liverpool, United Kingdom
    Posts
    552
    Thanks
    101
    Thanked 2,147 Times in 472 Posts

    Sorry for the delay guys, had a few emails about it but it's just stuck in processing, have asked to speed it up but we'll see what happens

  5. The Following 3 Users Say Thank You to GroovyCarrot For This Useful Post:

    Alfroggy (08-30-2013), King_O_Hill (08-30-2013), menard_00 (09-01-2013)

  6. #345
    My iPhone is a Part of Me gdd2010's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    in a barred spiral galaxy on the Cepheus-Draco border
    Posts
    625
    Thanks
    264
    Thanked 367 Times in 229 Posts

    Well, isn't this a *****! I've been getting random reboots and I thought it was fixed, but the issue has returned. Can anyone read the Diag reports. I think I'm either going to have to restore (6.1.3 DAMNIT!!!) and lose my JB or replace my battery. Anyone have a clue? I'm so pissed right now. Keyboard delays in presses, slide gestures are intermittent and random reboots. PISSING ME OFF!!!!

    Update: Well, I got my phone charged up to about 66% and the random reboots have stopped. The only issue I have are the Crash Reports. This WDT Timeout seems to be the issue. Can anyone understand these reports and give me an idea as to what is causing this? I also have the crash logs from Crash Reporter. I will upload them if anyone can help. I REALLY don't want to lose the JB.
    Last edited by gdd2010; 09-03-2013 at 04:48 AM.

  7. #346
    Evil Genius Developer GroovyCarrot's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Liverpool, United Kingdom
    Posts
    552
    Thanks
    101
    Thanked 2,147 Times in 472 Posts

    Everything I've read on it points to it being a carrier issue, not sure exactly what the wdt timeout service is but mail me all your crash reports and syslogs and I'll take a look at them for you mate. In the mean time don't let your phone lose signal as it sounds like it's struggling to fetch data from your carrier as a timeout service would suggest. Just mail me dude

    Edit:
    Did some more reading and seems to be a kernel panic possibly caused by loss of signal like I suggested, apparently it's mainly a problem on 5.0.1, what iOS version are you using?

    I found this post too:
    For your info, in case it may help, I did only a "reset SETTINGS" to default and it is working like a charm since 1 week now. But I never powered it down yet...
    You can give a try and keep us informed !
    many thx
    Which worked for some guy on a 3GS, you may just need to take the phone to your carrier and tell them to sort it out though :/
    Last edited by GroovyCarrot; 09-03-2013 at 06:00 AM.

  8. The Following 2 Users Say Thank You to GroovyCarrot For This Useful Post:

    Alfroggy (09-03-2013), King_O_Hill (09-03-2013)

  9. #347
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Manchester, England
    Posts
    2,006
    Thanks
    361
    Thanked 517 Times in 381 Posts

    I had a few safe modes and had to uninstall then reinstall the .deb. it's been fine since that though.

    Only a small gripe with the theme is the scrolling in the folders can be tricky. Other than that its amazing.

  10. The Following 2 Users Say Thank You to skiptowncat For This Useful Post:

    Alfroggy (09-03-2013), King_O_Hill (09-03-2013)

  11. #348
    Evil Genius Developer GroovyCarrot's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Liverpool, United Kingdom
    Posts
    552
    Thanks
    101
    Thanked 2,147 Times in 472 Posts

    Resolved the issue for gdd, turns out it was Auxo but that's down to the devs to patch

    Quote Originally Posted by skiptowncat View Post
    I had a few safe modes and had to uninstall then reinstall the .deb. it's been fine since that though.

    Only a small gripe with the theme is the scrolling in the folders can be tricky. Other than that its amazing.
    Thanks for the feedback, I actually have had thoughts on that and I can add new node types in future with functionality to suit

    Submitted 4.1 to MMI today since they're taking their sweet time with processing 4.0 hasn't even gone up so we'll just have to wait patiently

  12. The Following 5 Users Say Thank You to GroovyCarrot For This Useful Post:

    Alfroggy (09-04-2013), gdd2010 (09-03-2013), King_O_Hill (09-03-2013), Krima (09-03-2013), menard_00 (09-04-2013)

  13. #349
    I installed Cydia just to check on releases you know.
    The theme in my posts is 3 4 All, by Sk37cH.

    The numerous versions released, and infinite versatility, beats IconOmatic mods. By quality.

  14. The Following User Says Thank You to Alfroggy For This Useful Post:

    King_O_Hill (09-04-2013)

  15. #350
    My iPhone is a Part of Me gdd2010's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    in a barred spiral galaxy on the Cepheus-Draco border
    Posts
    625
    Thanks
    264
    Thanked 367 Times in 229 Posts

    Anyone know what mediaserverd is? Just got a reboot and crashlog is showing this and for some reason, it seems to be common in my other issues.

    Interesting, I researched and found that momentarily turning off Data, solves the issue, then restarting it and no reboot/crashes. I believe, Groovy, you are on to something! I'm going to do a network reset and if that doesn't fix it for good, then a SIM card change is in order.
    Last edited by gdd2010; 09-04-2013 at 03:54 AM.

  16. #351
    Evil Genius Developer GroovyCarrot's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Liverpool, United Kingdom
    Posts
    552
    Thanks
    101
    Thanked 2,147 Times in 472 Posts

    I'm pretty sure it's a carrier issue, hopefully not hardware but I can't imagine why it would have started all of a sudden. As I said try to keep your carrier level above 0 and tell your network, generally if you complain and demand enough you'll get a free phone out of it haha

  17. The Following 2 Users Say Thank You to GroovyCarrot For This Useful Post:

    Alfroggy (09-04-2013), gdd2010 (09-04-2013)

  18. #352
    It's LIVE in Cydia!!! Lets do this.

  19. The Following 3 Users Say Thank You to Krima For This Useful Post:

    Alfroggy (09-04-2013), GroovyCarrot (09-04-2013), King_O_Hill (09-04-2013)

  20. #353
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,721
    Thanks
    6,955
    Thanked 15,504 Times in 7,091 Posts

    Just bought it and tried it for the first time. Awesome concept, looks and feels amazing, totally different experience than the normal ui. Great job man

  21. The Following 3 Users Say Thank You to Simon For This Useful Post:

    Alfroggy (09-04-2013), GroovyCarrot (09-04-2013), King_O_Hill (09-04-2013)

  22. #354
    King Kong ain't got nothing on me! King_O_Hill's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    USA
    Posts
    9,784
    Thanks
    43,461
    Thanked 18,879 Times in 6,761 Posts

    Here we go! Lets hope that everyone loves the update. It is truly amazing.
    Widget Weather 2.0 App Currently in Public Beta for iOS 8 only!
    Check out the thread here - Widget-Weather 2.0

  23. The Following 2 Users Say Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    Alfroggy (09-04-2013), GroovyCarrot (09-04-2013)

  24. #355
    Evil Genius Developer GroovyCarrot's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Liverpool, United Kingdom
    Posts
    552
    Thanks
    101
    Thanked 2,147 Times in 472 Posts

    Thanks for the support guys, really appreciated it and glad all the hard work has paid off. Yes update is live guys so go and get it!

  25. The Following 2 Users Say Thank You to GroovyCarrot For This Useful Post:

    Alfroggy (09-04-2013), gdd2010 (09-04-2013)

  26. #356
    Hey folks !

    I got the awesomely good news on my way back home from work and hit the 'Update' button. Cydia did its thing, and didn't ask for a respring when done.

    I resprang, then loaded NGUI4 in DreamBoard, which brought up the runtime error : no plist found popup, with options to continue or to exit.

    I exited to SpringBoard, then rebooted, still the same in DreamBoard.

    Uninstalled NGUI in Cydia, rebooted and installed it back, rebooting after. Even without opening DreamBoard the error popup showed up.

    What can I do different ?

    Thanks.
    The theme in my posts is 3 4 All, by Sk37cH.

    The numerous versions released, and infinite versatility, beats IconOmatic mods. By quality.

  27. The Following User Says Thank You to Alfroggy For This Useful Post:

    King_O_Hill (09-04-2013)

  28. #357
    Quote Originally Posted by Alfroggy View Post
    Hey folks !

    I got the awesomely good news on my way back home from work and hit the 'Update' button. Cydia did its thing, and didn't ask for a respring when done.

    I resprang, then loaded NGUI4 in DreamBoard, which brought up the runtime error : no plist found popup, with options to continue or to exit.

    I exited to SpringBoard, then rebooted, still the same in DreamBoard.

    Uninstalled NGUI in Cydia, rebooted and installed it back, rebooting after. Even without opening DreamBoard the error popup showed up.

    What can I do different ?

    Thanks.
    same thing here

  29. #358
    Quote Originally Posted by Alfroggy View Post
    Hey folks !

    I got the awesomely good news on my way back home from work and hit the 'Update' button. Cydia did its thing, and didn't ask for a respring when done.

    I resprang, then loaded NGUI4 in DreamBoard, which brought up the runtime error : no plist found popup, with options to continue or to exit.

    I exited to SpringBoard, then rebooted, still the same in DreamBoard.

    Uninstalled NGUI in Cydia, rebooted and installed it back, rebooting after. Even without opening DreamBoard the error popup showed up.

    What can I do different ?

    Thanks.
    Do u have activator installed?

  30. The Following 2 Users Say Thank You to Krima For This Useful Post:

    Alfroggy (09-04-2013), King_O_Hill (09-04-2013)

  31. #359
    Quote Originally Posted by Krima View Post
    Do u have activator installed?
    Yes, from BigBoss : 1.8.1

    I really don't have no clue as to what is wrong.

    There's an Info.plist alright, the same kind Metroon has, with 'Nothing' under the key.

    Wait, let me try to deactivate Metroon's dylib first !
    Last edited by Alfroggy; 09-04-2013 at 03:15 PM.
    The theme in my posts is 3 4 All, by Sk37cH.

    The numerous versions released, and infinite versatility, beats IconOmatic mods. By quality.

  32. The Following User Says Thank You to Alfroggy For This Useful Post:

    King_O_Hill (09-04-2013)

  33. #360
    iPhone? More like MyPhone menard_00's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    My House
    Posts
    234
    Thanks
    1,094
    Thanked 336 Times in 148 Posts

    Keyboard doesn't pop up when I try to rename a node identifier. Any else having this problem?

Page 18 of 54 FirstFirst ... 81617181920 28 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •