Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: How do I get the theme's to work

  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Florida
    Posts
    15
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default How do I get the theme's to work
    I am on an iPhone 3Gs 3.0.1 ... I am using iPhoneBrowser v1.9.1.0 for my SSH. I have drag/dropped a Transformers theme into my Winterboard Themes... I can see it on my iPhone and I have selected it as 'active' and NOTHING!!! What I am doing wrong?? Please help?

  2. #2
    You need to re-spring. Yikes, Needed to read before I post next time, Guess i need sleep. Winteboard should do that...? Not sure at the moment. Try another theme and reboot and see if it shows up....

    Is it the only theme you selected? The themes checked on above have priority in WinterBoard.
    Last edited by zausser; 08-05-2009 at 11:36 PM.

  3. #3
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    31,034
    Thanks
    3,883
    Thanked 10,055 Times in 6,143 Posts

    Are you selecting it (thmee) in Winterboard?

  4. #4
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Florida
    Posts
    15
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by zausser View Post
    You need to re-spring. Yikes, Needed to read before I post next time, Guess i need sleep. Winteboard should do that...? Not sure at the moment. Try another theme and reboot and see if it shows up....

    Is it the only theme you selected? The themes checked on above have priority in WinterBoard.
    Yes so far this is the only theme I have SSHed to my phone using iPhone Browser ... and I have selected the them and rebooted. I have also used BossPrefs to Respring but that does nothing.

    Quote Originally Posted by blkcadi View Post
    Are you selecting it (thmee) in Winterboard?
    Yeah its on the top of my winterboard as its my first theme.
    Last edited by cortizlora; 08-06-2009 at 05:22 AM. Reason: Automerged Doublepost

  5. #5
    if you have a theme called inav for example make sure when you click that folder there is not another folder inside called inav. when you click on the themes folder there should be a set of folders inside such as icons,bundles,widgets and png files. this could be the reason why the themes are not showing on your springboard.................sudeki300

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •