Results 1 to 2 of 2

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Working on an animated iPad3 lockscreen - need help!

  1. #1
    Question Working on an animated iPad3 lockscreen - need help!
    As the title says, I'm working on a lockscreen for the iPad 3. It's going to be two layers: a background layer and then a logo bobbing up and down above it using css3.

    As I understand, iPad wallpapers have to be set to 2048x2048 in order to fill the screen in both landscape and portrait mode. Due to this I've set the body of LockBackground.html to 2048 x 2048 px. It works fine in Chrome on the pc.

    Main issue: When I add it to winterboard and activate it, it looks like it's stretched to all hell and it's only showing less than 1/4 of what it should be.

    This is what it should look like:

    http://i.imgur.com/HipQ3.jpg

    This is what it looks like on screen:

    http://i.imgur.com/vmC7f.jpg

    Although I can only see the corner of the logo, I can see it bobbing. It's definitely animating, just not filling the screen as it should. Any ideas?

    Side point: It also looks all glitched to hell for a second after respringing, but then the lockscreen appears as normal. The glitchy screen appears for a split second after I respring, but not if I just lock/unlock. Is this just an issue with compatibility right now with the iPad 3 and winterboard?

  2. #2
    The body of the html needs to be 1024x768 for landscape and 768x1024 for portrait the images being used need to double the size not the code.

    the glitchyness is an ios5 bug that cant be foxed as far as i know

    Quote Originally Posted by jeemer View Post
    As the title says, I'm working on a lockscreen for the iPad 3. It's going to be two layers: a background layer and then a logo bobbing up and down above it using css3.

    As I understand, iPad wallpapers have to be set to 2048x2048 in order to fill the screen in both landscape and portrait mode. Due to this I've set the body of LockBackground.html to 2048 x 2048 px. It works fine in Chrome on the pc.

    Main issue: When I add it to winterboard and activate it, it looks like it's stretched to all hell and it's only showing less than 1/4 of what it should be.

    This is what it should look like:

    http://i.imgur.com/HipQ3.jpg

    This is what it looks like on screen:

    http://i.imgur.com/vmC7f.jpg

    Although I can only see the corner of the logo, I can see it bobbing. It's definitely animating, just not filling the screen as it should. Any ideas?

    Side point: It also looks all glitched to hell for a second after respringing, but then the lockscreen appears as normal. The glitchy screen appears for a split second after I respring, but not if I just lock/unlock. Is this just an issue with compatibility right now with the iPad 3 and winterboard?
    Click My Sig For my auros Mods

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •