+ Reply
Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: pc messed up after os x installation

is a discussion within the

Installation

forums, a part of the

OS X 86

section;
hi guys, dont know where to start ok ok here it goes... i partitioned my hard drive and i tried and i installed ox into my pc with out a
...
  1. #1
    iPhone? More like MyPhone shabz_de_don's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    London , UK
    Posts
    273
    Thanks
    33
    Thanked 20 Times in 20 Posts

    Default pc messed up after os x installation
    hi guys,

    dont know where to start ok ok here it goes...


    i partitioned my hard drive and i tried and i installed ox into my pc with out a problem ...i done the nessacery steps to install it aswell, etc choose disk size, make the partition active erase in mac installation... them problem started after i restarted my pc... when the start up message comes up and it starts counting down before it goes into installation i press f8 to choose what to start up and i only get the dvd drive as the option nothing else not the start mac os start up,

    everytime i tried to start that partition up it wont give me the option... so i thought id go back into windows and get rid of the partition but now i cant get into windows, i get a message saing bootmgr is missing and before that i was getting the message hfs partition has a error or somthing like that...


    any idea on how to get osx working or my windows...???


    thanks in advance for your help!


    iPhone? ... No?... MYphone!!!

    "The man who smiles when things go wrong has thought of someone to blame it on"

  2. #2
    Livin the iPhone Life mr.sparky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    On the open sea
    Posts
    1,326
    Thanks
    597
    Thanked 221 Times in 155 Posts

    Did you check to see if OSX will run on your machine?
    http://i122.photobucket.com/albums/o260/cpjr1979/dc5274181cd827585d4bb6d16bedb210cop.png
    Steroids are yummy

  3. #3
    Livin the iPhone Life Napoleon_PhoneApart's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Upper Marlboro, MD
    Posts
    1,321
    Thanks
    166
    Thanked 88 Times in 76 Posts

    Are you using a stock OSX installation disk?

  4. #4
    iPhone? More like MyPhone shabz_de_don's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    London , UK
    Posts
    273
    Thanks
    33
    Thanked 20 Times in 20 Posts

    Quote Originally Posted by mr.sparky View Post
    Did you check to see if OSX will run on your machine?
    yea my computers specs are fine for it to run osx,

    Quote Originally Posted by Napoleon_PhoneApart View Post
    Are you using a stock OSX installation disk?
    i was using kalyways intel_amd version i think its 10.5.3

    EDIT: i tried to use it under vmware and it worked ok there the only thing was it was laggy and slow
    Last edited by shabz_de_don; 05-29-2009 at 08:52 AM.


    iPhone? ... No?... MYphone!!!

    "The man who smiles when things go wrong has thought of someone to blame it on"

  5. #5
    iPhoneaholic Robcoffee's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    UK
    Posts
    308
    Thanks
    25
    Thanked 50 Times in 46 Posts

    It sounds like OSX bootloader has clashed with your windows one and now you have neither working. Boot from your windows install cd and repair your windows partition which will let you boot into windows, once you are back into windows download easybcd (google it) which will let you add your OSX install as a boot option. For more detailed help google osx86 and read up on dual booting.
    iPhone 5s 64gb iOS 7
    rMBP 15" 16gb 500gb
    @c0ff33a and @PhoneMainiac

  6. #6
    iPhone? More like MyPhone shabz_de_don's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    London , UK
    Posts
    273
    Thanks
    33
    Thanked 20 Times in 20 Posts

    yea i think they were clashoing but ive got that sorted now..

    but i have another problem...

    now when i try to load it it'll show its loading but then stop

    last thing written is something like may 29 localhost reportcrash{61): saved crashreport to library/logs/crashreporter/configd_2009-05-29-181355_localhost crash using uid: 0 gid: 0, euid: 0 egid: o


    ill see if i can post a picture






    do you know whats going on?


    EDIT:

    hey guys i got it finally working i downloaded ipc osx86 10.5.6 and that works but now i cant get the sound workingany idea on how to get it working?
    Last edited by shabz_de_don; 05-30-2009 at 09:41 AM.


    iPhone? ... No?... MYphone!!!

    "The man who smiles when things go wrong has thought of someone to blame it on"

  7. #7
    iPhone? More like MyPhone mwr_allen's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    High Wycombe, Bucks, UK
    Posts
    176
    Thanks
    7
    Thanked 12 Times in 10 Posts

    Don't know if you got the sound working or not but if you boot into Mac operating system then go to system preferences then select sound then check that your output sound is not set to headphones or something, it should be set to your internal sound output hardware or if you have got a speaker system plugged in then select that and exit.

    Hit thanks if I helped.

  8. The Following User Says Thank You to mwr_allen For This Useful Post:

    shabz_de_don (10-27-2009)

  9. #8
    iPhone? More like MyPhone shabz_de_don's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    London , UK
    Posts
    273
    Thanks
    33
    Thanked 20 Times in 20 Posts

    well ive had it working for a while now... but now ive got a question... can i install snow in? ive got a stock version of it... but after itsl installed i get kernel panics when it starts up cant seem to fix that.


    iPhone? ... No?... MYphone!!!

    "The man who smiles when things go wrong has thought of someone to blame it on"

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts