Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 41 to 60 of 120

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: How to Jailbreak Using redsn0w 0.9 (OS X)

  1. #41
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,718
    Thanks
    6,952
    Thanked 15,502 Times in 7,090 Posts

    Quote Originally Posted by hank197857 View Post
    i don't think people are donating enough. it seems as if everyone wants something for free these days. we all deserve to wait until we kick in a few more bucks!



    just keep searching the net. it's there.



    try donating.



    Sn0wbreeze



    be patient.
    Why are you quoting me saying be patient and try donating?

  2. #42
    great minds think alike.

  3. #43
    After jailbreaking and Just Booting, I went into Cydia and every time I go to sources it gives me an error "GPG error: http://repo66.ultrasn0w.com ./ Release: The following signatures were invalid: NODATA 2"

    Any help?

  4. #44
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,718
    Thanks
    6,952
    Thanked 15,502 Times in 7,090 Posts

    That repo is down right now. Try .org at the end if you need ultrasnow.

  5. #45
    Quote Originally Posted by Kritzmire View Post
    After jailbreaking and Just Booting, I went into Cydia and every time I go to sources it gives me an error "GPG error: http://repo66.ultrasn0w.com ./ Release: The following signatures were invalid: NODATA 2"

    Any help?
    Nevermind, I gave it some time while constantly checking the Changes section and it just took them a sec, did a complete upgrade and I'm all set

  6. #46
    working like a charm on ipad 5.0.1. thanks...

  7. #47
    I have a Verizon iPhone 4 jailbroken with Jailbreakme.com & I want to UnJailbreak the phone and install the new untethered Redsn0w 5.0.1 jailbreak. I have tired to restore my phone with iTunes and it gives me a 22 error. i have talked to lots of other people who have the same problem and we can't figure this out. Help please, and thanks in advance

  8. #48
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,718
    Thanks
    6,952
    Thanked 15,502 Times in 7,090 Posts

    Are you trying to restore to a regular 5.0.1 firmware or a custom one?

  9. #49
    iPhone? More like MyPhone RaginAsian55's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    California
    Posts
    238
    Thanks
    19
    Thanked 22 Times in 15 Posts

    Hey all...
    I was running 5.0 tethered on my iPhone 4 ATT. I re-ran the newest redsn0w (0.9.10b3) and clicked "jailbreak" so I could get untethered. However, I forgot to uncheck "install Cydia" on the JB screen and now my phone is stuck in a loop and won't start up. I've tried restoring through iTunes and using the various Extras on redsn0w but no luck. Any advice? Did I just brick myself? :-{

    Quote Originally Posted by RaginAsian55 View Post
    Hey all...
    I was running 5.0 tethered on my iPhone 4 ATT. I re-ran the newest redsn0w (0.9.10b3) and clicked "jailbreak" so I could get untethered. However, I forgot to uncheck "install Cydia" on the JB screen and now my phone is stuck in a loop and won't start up. I've tried restoring through iTunes and using the various Extras on redsn0w but no luck. Any advice? Did I just brick myself? :-{
    Forgot to mention that the re-JB actually worked, but still gave me a notice saying it was "tethered". Ever since then I can't get started up. I try "Just Boot Tethered" option and it works until I get the pwnapple on my iPhone screen, but then it never really starts. I hear a buzz like it's charging, but I still never get to a home screen. Also, if i put it back into DFU mode, I can't restore through iTunes. I try to restore and update to 5.0.1 (since I'm on 5.0 now) but that winds up getting an error after downloading the firmware. All help is appreciated! Thanks!

    Forgot to mention that the re-JB actually worked, but still gave me a notice saying it was "tethered". Ever since then I can't get started up. I try "Just Boot Tethered" option and it works until I get the pwnapple on my iPhone screen, but then it never really starts. I hear a buzz like it's charging, but I still never get to a home screen. Also, if i put it back into DFU mode, I can't restore through iTunes. I try to restore and update to 5.0.1 (since I'm on 5.0 now) but that winds up getting an error after downloading the firmware. All help is appreciated! Thanks![/QUOTE]
    Last edited by RaginAsian55; 01-02-2012 at 05:07 PM.

  10. #50
    iPhone? More like MyPhone Ozzie5374's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Country South Australia
    Posts
    194
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    A big "Thank you" to all folks who have made the redsnOw JB possible. I have gone from 4.3.3 iphone 4, to restore 5.0.1- and then JB and apart from a couple of minor glitches like a white "settings" icon for a while it's been smooth and brilliant.
    Now as soon as iSwerve host is "reachable" again and iSwerve is updated, hint, it'll be perfect.

  11. #51
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Rhode Island
    Posts
    86
    Thanks
    6
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    has something changed?
    I have installed / re-installed JB for redsn0w .9.10b3... supposedly will allow untethered JB for my Iphone 4 running 5.0.
    I follow the instructions, yet at the end, I am informed this is a "*tethered Jailbreak*"
    Anyone else having the same issue? Perhaps User Error is at play? lol

  12. #52
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,718
    Thanks
    6,952
    Thanked 15,502 Times in 7,090 Posts

    Quote Originally Posted by ChrisRC1985 View Post
    has something changed?
    I have installed / re-installed JB for redsn0w .9.10b3... supposedly will allow untethered JB for my Iphone 4 running 5.0.
    I follow the instructions, yet at the end, I am informed this is a "*tethered Jailbreak*"
    Anyone else having the same issue? Perhaps User Error is at play? lol
    You need to be on 5.0.1

  13. #53
    Everything run fine but I still in iOS 4.3.3. What wrong on this matters?

    Thanks
    Benny

    Never mind. I need to upgrade to 5.0.1 first.

    Thanks
    Last edited by BennyPR; 01-17-2012 at 02:36 PM.

  14. #54
    Quote Originally Posted by BennyPR View Post
    Everything run fine but I still in iOS 4.3.3. What wrong on this matters?

    Thanks
    Benny

    Never mind. I need to upgrade to 5.0.1 first.

    Thanks
    I take it you a an i4? Would you mind testing a beta version of my app?

  15. #55
    Default iphone 4 unlock
    I have jailbreaked my iPhone4, version 5.0.1, OSX the start of the month, but the unlock feature was not available at the time.

    I need the phone unlocked as I travel internationally frequently and use multiple SIM cards when in other countries.

    The notes said the unlock was not available YET for 5.0.1

    Is this now available?

  16. #56
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,718
    Thanks
    6,952
    Thanked 15,502 Times in 7,090 Posts

    Quote Originally Posted by the2th View Post
    I have jailbreaked my iPhone4, version 5.0.1, OSX the start of the month, but the unlock feature was not available at the time.

    I need the phone unlocked as I travel internationally frequently and use multiple SIM cards when in other countries.

    The notes said the unlock was not available YET for 5.0.1

    Is this now available?
    There is no unlock for an iPhone 4 on 5.0.1 (unless you were on a previous firmware and preserved your baseband).

  17. #57
    I'm using a CDMA iP4 with 5.0.1. I've tried this ten times and nothing happens. After redsn0w gets to "exploiting with l1mera1n, it just boots up as normal. Not bricked, but not (jail)broken either....any clues or comments? (by the way, I tried the b4 and b5 versions)

  18. #58
    Hey guys, hoping you could help me out. I have tried putting the jailbreak onto my iPhone 4 with 5.0.1 but it keeps taking it to factory restore mode. I have successfully completed the jail break on my sisters iPhone 4 but for mine it just wont work.

    I have factory reset my phone to see if that would help but it's the same deal nothing works. Any suggestions would be great!

    Kind Regards

  19. #59
    I changed my battery to a different one and it became very small...how do I make it to a regular size battery??

  20. #60
    Hi all. I haven't jailbreaked an iPhone since my original 3 back in 2008.

    Got shown some tricks of the jailbreaked iPhone 4 the other day and thought I'd give it a go.

    I successfully followed the above instructions with redsn0w 0.9.19b5 and got my iPhone rebooted untethered with Cydia installed. I assume that means the jailbreak was successful?

    Unfortunately when I fire up Cydia and press Featured or Themes it just goes into a wait made (spinning wheel top right) and never loads anything.

    If I press Changes I get a listing but when I try to install any of them I get the title Running and a progress bar but it eventually times out.

    X POSIX: Operation timed out

    Anyone got any clues as to what's going on?

    Oh, and I have tried a Refresh in Changes several times.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •