Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 3gs shows "No Service" and no Wifi signal/icon

  1. #1
    Default 3gs shows "No Service" and no Wifi signal/icon
    Hi,

    i'm facing this problem (as titled) right now, i'm using a jailbroken 3gs with ios 5.0.2, woke up this morning seeing the apple logo (hanged). tried restarting but takes very long, thereafter i've lost my network signal and wifi signal/icon.

    when i go into settings, there's no "Carrier" selection.

    tried restarting many times but unable to resolve.

    i wonder if this is a hardware or software issue.

    please advise

    Thank you!

  2. #2
    ??? i dunno vietnamese lang sorry

  3. #3
    Sounds to me you have a bad antenna. Open up the phone and take a pic if you can of the logic board and all
    Follow me @LoganWesterman

    Need Your iPhone Unlock Click HERE or Here
    Needs Your iPhone Fixed Pm Me!
    Have a question about Jailbreaking Pm Simon, Annie, Or just about any other member on here

  4. #4
    Thank you Cowboy, will do so when i get it back from friend.

    by the way, there's another problem too, my 3gs will also auto restart by itself in intervals of approx 5-7mins. could a bad antenna cause this too?

  5. #5
    Maybe might be a bad logic board tho
    Follow me @LoganWesterman

    Need Your iPhone Unlock Click HERE or Here
    Needs Your iPhone Fixed Pm Me!
    Have a question about Jailbreaking Pm Simon, Annie, Or just about any other member on here

  6. #6
    U r right its the logic board, i've gotten it fixed already,
    Thank you!

  7. #7
    No problem
    Sorry for you loss
    Follow me @LoganWesterman

    Need Your iPhone Unlock Click HERE or Here
    Needs Your iPhone Fixed Pm Me!
    Have a question about Jailbreaking Pm Simon, Annie, Or just about any other member on here

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •