Results 1 to 16 of 16

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Flash

  1. #1
    Default Flash
    I finally got a replacement camera for my iPhone 4 (iOS 5.1.1) because the flash on the original camera was not working. After setting up the new camera, the flash still isn't working. What could be going on?

  2. #2
    Most likely software-related. Try restoring the phone, it'll probably work after that.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  3. #3
    I had restored the phone numerous times with the old camera, would it make a difference now?

  4. #4
    Most likely yes since you do have a new flash on it...
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  5. The Following User Says Thank You to H4CK3R For This Useful Post:

    golfing7861 (07-09-2012)

  6. #5
    Thanks, I'll do it as soon as I find a way to write down all the Cydia files I've downloaded

  7. #6
    OK. Tell me how it goes, pray that it works
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  8. #7
    Didn't work

  9. #8
    Ugh! That's frustrating....

    I'm gonna get Cowboy i nthe since I'm not exactly a hardware expert. He'll be of better help in your situation.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  10. The Following User Says Thank You to H4CK3R For This Useful Post:

    golfing7861 (07-10-2012)

  11. #9
    Quote Originally Posted by H4CK3R View Post
    Ugh! That's frustrating....

    I'm gonna get Cowboy i nthe since I'm not exactly a hardware expert. He'll be of better help in your situation.
    Thank you, I really appreciate your help!

  12. #10
    Any updates? thanks

  13. #11
    I sent him a PM about this 3 days ago, no response. Try sending him one, he didn't get mine or something I guess.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  14. #12
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    UK
    Posts
    905
    Thanks
    5
    Thanked 70 Times in 67 Posts

    Hi, your second camera unit could be faulty or the original is ok and something else is a miss. I would try either booting up with no camera unit fitted, then powering down, disconnect the battery for a few minutes (presuming its on a plug) refitting the original or new and booting up again to see if you can get the hardware to "sync"

  15. #13
    Tried all of the steps and no luck. This is frustrating!

  16. #14
    My iPhone is a Part of Me iRevival's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Ohio
    Posts
    955
    Thanks
    15
    Thanked 56 Times in 53 Posts

    Second unit has to be faulty then. Contact the seller and explain the issue to get a replacement.
    Twitter: @irevivalrepairs | Instagram: @irevivalrepairs

    iPhone 4/4S Frame Swappers:
    Don't forget about that sim tray lever!
    iPhone 5 Frame Swappers:
    Don't forget about those screen clips!

  17. #15
    Quote Originally Posted by itslivo View Post
    Second unit has to be faulty then. Contact the seller and explain the issue to get a replacement.
    Seller said he'd send me a replacement. Thanks for the advice.

  18. #16
    My iPhone is a Part of Me iRevival's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Ohio
    Posts
    955
    Thanks
    15
    Thanked 56 Times in 53 Posts

    Quote Originally Posted by golfing7861 View Post
    Seller said he'd send me a replacement. Thanks for the advice.
    No problem. Let us know if that resolves the issue for you.
    Twitter: @irevivalrepairs | Instagram: @irevivalrepairs

    iPhone 4/4S Frame Swappers:
    Don't forget about that sim tray lever!
    iPhone 5 Frame Swappers:
    Don't forget about those screen clips!

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •