Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: New battery & camera doesn't work!

  1. #1
    Default New battery & camera doesn't work!
    I've changed a few batteries but on this iPhone, after a fresh battery the camera does not work! Everything else is good, I've restored & it still doesn't work. I'm almost positive I reassembled it correctly, I'm thinking it must be where the camera plugs into the motherboard on the back. How do u know when that connection is on good, since u cant see it. What do u guys do, feel it snap in when u place the motherboard in? Or is there a trick or some way to confirm that the camera is properly connected to the back of the mother"FN"board? Lol, thx!

  2. #2
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    GTA
    Posts
    110
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    This was my first problem I encountered refurbishing my own phone.
    In the end i realized I broke the connection on the camera and needed to replace it!
    What you need to do is attach the camera to the board, then place the board into the housing.
    Once the board is in nice, press the camera module down into it's socket.

    Hope this helps!

  3. #3
    Quote Originally Posted by harmon View Post
    This was my first problem I encountered refurbishing my own phone.
    In the end i realized I broke the connection on the camera and needed to replace it!
    What you need to do is attach the camera to the board, then place the board into the housing.
    Once the board is in nice, press the camera module down into it's socket.

    Hope this helps!
    DOH!!!!! That is an excellent idea, thanks dude! I'll try that way in the morning, I hope I didn't damage anything trying to get the connecters on by pushing down on the motherboard. I'll let u know how it goes, asap.


    Sent from my iPhone using ModMyi

  4. #4
    When I'm Good, I'm Very Good iGood's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    371
    Thanks
    57
    Thanked 77 Times in 46 Posts

    That is not good.

  5. #5
    Quote Originally Posted by harmon View Post
    This was my first problem I encountered refurbishing my own phone.
    In the end i realized I broke the connection on the camera and needed to replace it!
    What you need to do is attach the camera to the board, then place the board into the housing.
    Once the board is in nice, press the camera module down into it's socket.

    Hope this helps!
    LOL, that worked perfect! I fixed the camera in 15 minutes, thanks for the suggestion. Luckily, I didn't cause any damage trying to push the motherboard on to the camera connecter like a NOOB!


    Sent from my iPhone using ModMyi

  6. #6
    When I'm Good, I'm Very Good iGood's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    371
    Thanks
    57
    Thanked 77 Times in 46 Posts

    Good job! LOL ^

  7. #7
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    GTA
    Posts
    110
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by nillam1 View Post
    LOL, that worked perfect! I fixed the camera in 15 minutes, thanks for the suggestion. Luckily, I didn't cause any damage trying to push the motherboard on to the camera connecter like a NOOB!


    Sent from my iPhone using ModMyi
    no problem!
    glad it worked out

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •