Results 1 to 1 of 1

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Could this be a hardware issue?

  1. #1
    iPhone? More like MyPhone johnnylovescookies's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Indiana
    Posts
    129
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default Could this be a hardware issue?
    So i recently was on Iphone OS 4 beta 4,
    And now I downgraded back to 3.1.3 so i could unlock my phone.

    Im on firmware 3.1.3 with baseband 5.13.04 and they said the unlock works for this baseband.

    So i jailbroke 3.1.3,
    took out my sim,
    Ran the new ultrasnow 0.93 to unlock,
    and put in my sim after it rebooted.


    When I put in my sim,
    the dot comes over the phone and the phone makes the sound of getting a new voicemail.
    And it pulls up my number in the "Phone" settings.

    Before I ran ultrasnow,
    It the phone settings,
    it said unknown in the "my number" field.

    And my wifi works correctly,
    But still it continues to say no service.
    Ive tried with 3 different sims.

    2 centennial,
    and 1 T Mobile.

    and yes,
    my 3g is off

    EDIT:
    I can confirm this is a hardware problem,
    Because i took my phone apart,
    and disconnected my antenna ribbon cable.

    I put it back together,
    And tried to get service and I got the same exact results as when the antenna was plugged in.

    Now i gotta convince my mom to order me this part:
    [ame]http://www.amazon.com/Apple-Microphone-PRE-INSTALLED-WirelessFinest-MicroFiber/dp/B002UXLW3O/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=wireless&qid=1277338964&sr=8-2[/ame]


    If anyone wants to be kind enough to get it for me,
    feel free!

    xD
    Last edited by johnnylovescookies; 06-23-2010 at 06:37 PM.
    Summer Wish-List
    Unlock 3G 3.1.3, 5.12.01 []
    Get a red backplate for my 3g []

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •