Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone only plays through one (or no) earbuds

  1. #1
    Default iPhone only plays through one (or no) earbuds
    I finally go a new mobo for my iPhone and installed it today. I think I remember both earbuds working but now only one or neither do. Would this be a problem with the headphone assembly or the connector on the mobo? Are the ribbon cables on the headphone assembly getting slightly torn or what? I tried it with another old headphone assembly with no success

  2. #2
    plain jane vanilla (post count restored to FULL AWESOMENESS) cpjr's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ATL
    Posts
    11,685
    Thanks
    181
    Thanked 1,461 Times in 1,264 Posts

    Make sure "mono audio" isnt turned on under: Settings - General - Accessability

  3. #3
    I just checked and didn't have that option also now neither of the buds work. Should I just get a new headphone assembly?

  4. #4
    plain jane vanilla (post count restored to FULL AWESOMENESS) cpjr's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ATL
    Posts
    11,685
    Thanks
    181
    Thanked 1,461 Times in 1,264 Posts

    Wouldnt be able to diagnose a hardware issue properly....without it being in front of me. But, if I had to start somewhere...it would be the headphone jack flex cable.

  5. #5
    The cable seems really flimsy and I get the feeling that I tore the outer wires in the cable just a little bit.it also comes off and on as I jiggle it around which makes me think the wires I supposedly ripped are barely contacting which makes it work for a sec. Does that make sense?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •