+ Reply
Results 1 to 9 of 9

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: nVidia Geforce 9300m on OSX86

is a discussion within the

Hardware & Drivers

forums, a part of the

OS X 86

section;
Hi, I am having troubles with my Graphics card after i installed Iatkos v7. Has any had success with this card.If any body has will help or post efi string
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default nVidia Geforce 9300m on OSX86
    Hi, I am having troubles with my Graphics card after i installed Iatkos v7. Has any had success with this card.If any body has will help or post efi string or whatever methos they used. I have tried nvidia installer for 9 series, nvinstaller, corevidia but nothing seems to work. My pc specs are below.

    Acer Aspire 6930G
    Intel Core 2 Duo T6400 (2.0GHz, 800MHz FSB, 2MB L2 Cache)
    3GB of Memory RAM
    250GB 5400rpm Hard Disk Drive
    16 inch WXGA Acer CineBrite TFT LCD
    NVIDIA GeForce 9300M GS - 256MB VRAM
    DVD-Super Multi Double-Layer Blueray Drive
    Intel Wireless WiFi Link 5100/5300 (dual-band quad-mode 802.11a/b/g/Draft-N) Wi-Fi
    5-in-1 Card Reader (SD, MMC, MS, MS PRO, xD)
    0.3 MP Crystal Eye Webcam
    Acer Bio-Protection Fingerprint Solution
    Last edited by gassi_b; 07-04-2009 at 06:33 PM.

  2. #2
    Green Apple reposed's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    LA
    Posts
    39
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Have you tried osx86 tools yet?

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i have, but after restarting, my screen goes blank. Am probably doing it all wrong.

  4. #4
    Green Apple reposed's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    LA
    Posts
    39
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by gassi_b View Post
    i have, but after restarting, my screen goes blank. Am probably doing it all wrong.
    When does the screen go black? After the boot loader? Do you see that at all? Are you using Chameleon? Try booting into single user mode by typing -s at the boot loader prompt. When it starts to count down... hit enter... type -s and see if that works to get you into your desktop.

  5. #5
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I am able to boot upto where the apple logo comes and then the screen goes off black. I am using Chameleon bootloader.

  6. #6
    Green Apple reposed's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    LA
    Posts
    39
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by gassi_b View Post
    I am able to boot upto where the apple logo comes and then the screen goes off black. I am using Chameleon bootloader.
    did u try single user?

  7. #7
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    yes i did. Its just not working for me, if anybody has the same card working, would you be please post me the kexts used. Cheers!

  8. #8
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2009
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    if you have 1366*768 resolution, leopard do't support this, last chance is : try efistudio and modify your com.boot.plist, but..try to unsert only number and not resolution...

  9. #9
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    May 2008
    Posts
    124
    Thanks
    78
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I need an answer for the same.

    I have a Dell 9300 with..
    NVidia GeForce Go 6800 256mb Video Card W537

    Which driver from iPC works best / worked?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts