+ Reply
Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: No LTE through Edge data!

is a discussion within the

General

forums, a part of the

Jailbreak / Downgrading / Upgrading

section;
Hello all, I have an iPhone 5 on 6.1 Jailbreak. I tried getting the My Location app installed and working so I can use GPS for the Uaniw Lock screen.
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    53
    Thanks
    14
    Thanked 12 Times in 9 Posts

    Default No LTE through Edge data!
    Hello all,
    I have an iPhone 5 on 6.1 Jailbreak. I tried getting the My Location app installed and working so I can use GPS for the Uaniw Lock screen. I followed the instructions that are provided by a member and did it 4 times and I couldn't even get it the app to open up. So I deleted it and now I cannot get data on my phone through AT&T. It shows a signal and LTE through Edge. My SMS works but iMessage does not. I can get data only over wifi. I checked the apple system status page and everything is working on that end.
    I noticed too that my toggle for enabling LTE in my settings is gone its only a toggle for 3G.

    What do I have to do besides restoring and loosing JB?

    Thanks,
    John

  2. #2
    Super Penguin Mod i.Annie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Ohio
    Posts
    16,903
    Thanks
    137
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    What instructions were you following.

  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    53
    Thanks
    14
    Thanked 12 Times in 9 Posts

    The one that King o the hill has in his signature. I guess my phone just didn't like it!

  4. #4
    Super Penguin Mod i.Annie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Ohio
    Posts
    16,903
    Thanks
    137
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    Have you tried resetting your network settings.

  5. #5
    Green Apple
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    53
    Thanks
    14
    Thanked 12 Times in 9 Posts

    Yes I did it 3 times and it went into safe mode but still not internet over cellular. So in an effort to get that back I am updating to 6.1.4 at the moment so I have lost my jailbreak till 7.0 hopefully!

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts