+ Reply
Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Immediate help needed please!

is a discussion within the

General

forums, a part of the

Jailbreak / Downgrading / Upgrading

section;
I installed a tweak that wasn't compatible with my iPod iOS and now my iPod wont turn back on. Thanks
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    94
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Immediate help needed please!
    I installed a tweak that wasn't compatible with my iPod iOS and now my iPod wont turn back on. Thanks

  2. #2
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    30,667
    Thanks
    3,758
    Thanked 9,695 Times in 5,955 Posts

    More info, it's just black screen, boot loop, stuck at Apple logo??? etc. Can you still SSH into it?

  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    94
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    The apple logo comes on for about 15s flashes black and then restarts the process

    I have tried holding power and home button

  4. #4
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    30,667
    Thanks
    3,758
    Thanked 9,695 Times in 5,955 Posts

    Tried a hard reboot? Hope you don't have to restore.

  5. #5
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    94
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I don't want to restore yet, is 6.1.3 jailbreak coming out soon?

  6. #6
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    30,667
    Thanks
    3,758
    Thanked 9,695 Times in 5,955 Posts

    No, and I doubt that there will be another J/B until 7.xx is released.

  7. #7
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    94
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    tried restore and got -1 error

    now working
    Last edited by bladesboy2; 04-09-2013 at 01:42 PM.

LinkBacks (?)


Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts