+ Reply
Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Siri issue with 4S jailbreak

is a discussion within the

General

forums, a part of the

Jailbreak / Downgrading / Upgrading

section;
Awhile after Jailbreaking my phone, I started having an issue where occasionally when I push the Home button, Siri will pop up even though Home wasn't held down. It is
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Siri issue with 4S jailbreak
    Awhile after Jailbreaking my phone, I started having an issue where occasionally when I push the Home button, Siri will pop up even though Home wasn't held down. It is becoming annoying as it will often disrupt the music that is playing. Any ideas what could be causing this?

  2. #2
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i am having also this problem. I thought i was the only one having this problem. Let me know if you find a fix for this problem.

  3. #3
    iPhoneaholic s0ulp1xel's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    HiltonHeadIsland, SC
    Posts
    462
    Thanks
    13
    Thanked 18 Times in 11 Posts

    This bug is soooooo annoying. Please will some one help.
    HIT THANKS BUTTON TO SHOW YOUR APPRECIATION

  4. #4
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    534
    Thanks
    33
    Thanked 37 Times in 32 Posts

    If you restore your phone (and remove JB) does it still do that?

  5. #5
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Toronto, ON - Canada
    Posts
    277
    Thanks
    33
    Thanked 21 Times in 18 Posts

    Or do you have that lift to activate feature enabled.. it could be caused by the movement and how the sensor is taking in light.... if its enabled.. try disabling it..

  6. #6
    iPhoneaholic s0ulp1xel's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    HiltonHeadIsland, SC
    Posts
    462
    Thanks
    13
    Thanked 18 Times in 11 Posts

    Quote Originally Posted by lighter View Post
    Or do you have that lift to activate feature enabled.. it could be caused by the movement and how the sensor is taking in light.... if its enabled.. try disabling it..
    -no-idea-
    HIT THANKS BUTTON TO SHOW YOUR APPRECIATION


Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts