Page 131 of 464 FirstFirst ... 31 81 121129130131132133 141 181 231 ... LastLast
Results 2,601 to 2,620 of 9277

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Firmware 3.0 All Inclusive Jailbroken Awesomeness!

  1. #2601
    Livin the iPhone Life mr.sparky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    On the open sea
    Posts
    1,326
    Thanks
    597
    Thanked 221 Times in 155 Posts

    I'm posting via tether thanks to Mr.Bravo..

    Anyone get findMyi working on 3.0?
    http://i122.photobucket.com/albums/o260/cpjr1979/dc5274181cd827585d4bb6d16bedb210cop.png
    Steroids are yummy

  2. #2602
    Quote Originally Posted by grmiller View Post
    PM Chronzz okay!

    He is a great help!

    THANKS CHRONZZ
    Quote Originally Posted by Dust Busta View Post
    how'd you get it to work, Through terminal?
    I would like to know too.

    Grip looks great

  3. #2603
    Damn still nothing on the 2G

  4. #2604
    iPhoneaholic
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bakersfield
    Posts
    307
    Thanks
    14
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    Well my iPhone crashed last night while installing Stumbler Plus in Icy.

    I have tried to restore to 2.2.1 but I am getting the 1013 error. Trying to find the right iRecovery program with all the files. Does anyone know where I might find this? I am running Vista 32-bit. Thanks


    EDIT: Scratch that above. I now have my phone back on 3.0 beta 4. Sycn in progress
    Last edited by HighTymes; 05-01-2009 at 02:39 PM.

  5. #2605
    I'm getting a fw mismatch error in the pached version of quickpwn

    Everythings right, Im on 3.0b4 I double checked what I'm loading in Quickpwn and thats right. i'm running vista and never had issues before.

    anyone else having this

    Smitty

  6. #2606
    iPhoneaholic
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bakersfield
    Posts
    307
    Thanks
    14
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    Quote Originally Posted by smittyjf View Post
    I'm getting a fw mismatch error in the pached version of quickpwn

    Everythings right, Im on 3.0b4 I double checked what I'm loading in Quickpwn and thats right. i'm running vista and never had issues before.

    anyone else having this

    Smitty
    Happened to me too. All I did was bump to the previous screen(or close out program) and then go to the screen where you select your firmware file. If you don't see your iPhone on the left on that screen, then it probably isn't going to confirm you have the right version.

  7. #2607
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Toronto
    Posts
    153
    Thanks
    17
    Thanked 45 Times in 31 Posts

    Quote Originally Posted by peteo View Post
    I would like to know too.

    Grip looks great
    pm me

  8. #2608
    Iphone Video Recorder 3.1 works?
    if so how do i get it (source) thanx

  9. #2609
    Quote Originally Posted by martyotaku View Post
    Iphone Video Recorder 3.1 works?
    if so how do i get it (source) thanx
    Add source to icy: iphonevideorecorder.com/3

    Thats all
    Last edited by grmiller; 05-01-2009 at 02:17 PM.
    IPHONE 3G "DEV" (LETS HACK THIS IPHONE!)

  10. #2610
    Green Apple
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Jarrow, UK
    Posts
    73
    Thanks
    9
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Unhappy Jailbreak Issues
    Help!

    Instead of PM Stealth due to amount of messages he must get I thought I would post my issue instead.
    I'm trying to jailbreak beta 4, beta 4 is loaded and working. I have downloaded new quickpwn going thru the process to the last step,put the phone in recovery mode manually and iTunes confirms but Quickpwn is stuck at this point. It doesn't move on

    What I am doing wrong?

  11. #2611
    Default 3.0 beta 4 Theming
    Quote Originally Posted by 24trepid View Post
    Trying more theme stuff on 3.0 ..........

    I uploaded custom png files and replaced the dock. I have also skinned my dialer, and will upload a pic later.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -img_0001.png  

  12. #2612
    @StealthBRAVO

    Please take iBluetooth off the list of things that work as it crashes if you try to transfer anything.

    Ta

    sM3e

  13. #2613
    iPhoneaholic
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bakersfield
    Posts
    307
    Thanks
    14
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    Edit: Nevermind
    Last edited by HighTymes; 05-02-2009 at 12:08 AM.

  14. #2614
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,477
    Thanks
    44
    Thanked 5,328 Times in 3,113 Posts

    @sM3e

    I will do when I get back to my computer. Having to do everything from phone right now. Responding to 131 PMs from the phone is hard. Lol

  15. #2615
    liveclock or weathericon (maybe its MobileSubstrate)messes up the itunes app.....it opens fine but doesnt show music or songs?
    anyone else have this happen to them?

  16. #2616
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Toronto
    Posts
    153
    Thanks
    17
    Thanked 45 Times in 31 Posts

    Quote Originally Posted by martyotaku View Post
    liveclock or weathericon (maybe its MobileSubstrate)messes up the itunes app.....it opens fine but doesnt show music or songs?
    anyone else have this happen to them?
    i have the same problem since beta 2 after installing mobile substrate but its ok dtunes works and im happy

  17. #2617
    Quote Originally Posted by jml6278 View Post
    I uploaded custom png files and replaced the dock. I have also skinned my dialer, and will upload a pic later.
    looks good please post your work!
    Thanx

    Quote Originally Posted by chronzz View Post
    i have the same problem since beta 2 after installing mobile substrate but its ok dtunes works and im happy
    first beta that this has happened to me ....or maybe i just didnt notice lol
    Last edited by martyotaku; 05-01-2009 at 03:06 PM. Reason: Automerged Doublepost

  18. #2618
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Toronto
    Posts
    153
    Thanks
    17
    Thanked 45 Times in 31 Posts

    first beta that this has happened to me ....or maybe i just didnt notice lol
    i guess you didnt notice it ive been testing it on every beta and this is a problem after installing mobile substrate

  19. #2619
    iPhone? More like MyPhone kiwiphone's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Camberley, UK
    Posts
    109
    Thanks
    11
    Thanked 8 Times in 6 Posts

    Quote Originally Posted by Andy51081 View Post
    Found something interesting and thought i would share with you.

    Ok so i have a 3G on 3.0 b4, and StealthBravo's .ipcc for O2 UK.

    As with many others in beta 3, when you tried to access the Cellular Data tab it would crash back to SB.

    Tried this last night and it opened revealing 3 APN sections and an MMS section, maybe StealthBravo already knows about this but here are the images..

    Attachment 283831Attachment 283861Attachment 283841Attachment 283851

    APN 2 could explain why i am able to tether on my mac without the SDK?

    MMS also working perfectly too, send and receive, and sends quicker than any other beta too
    I can send MMS but cant receive them, what did u say to O2 for them to activate it, cos when I rang they wouldn't let me?

  20. #2620
    Quote Originally Posted by jml6278 View Post
    I uploaded custom png files and replaced the dock. I have also skinned my dialer, and will upload a pic later.
    have u tried to skin the app store apps ? Some of the apps show the gloss on top

Page 131 of 464 FirstFirst ... 31 81 121129130131132133 141 181 231 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •