+ Reply
Results 1 to 12 of 12

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: term-vt100 is broken on 1.1.4

is a discussion within the

General

forums, a part of the

Jailbreak / Downgrading / Upgrading

section;
When I run term-vt100 it asks for Password Its not alpine or dotty and then kicks back to user login How can you use terminal on 1.1.4
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    44
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default term-vt100 is broken on 1.1.4
    When I run term-vt100 it asks for Password

    Its not alpine or dotty and then kicks back to user login

    How can you use terminal on 1.1.4

  2. #2
    Green Apple
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    48
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    I had an issue with VT100 also. i had to refresh the sources in the installer and then reinstall the VT100 app and it worked ok


    glj

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Term-vt100 is definitely broken in 1.1.4. I have the same problem. I tried uninstalling it and reinstalling it and it still asks for a password when I try to use it.

  4. #4
    What's Jailbreak? skatter's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 2 Posts

    This is how to get Term vt100 working under 1.1.4

    1# Uninstall Term if you have it already installed
    2# Add www.trejan.com/irepo to your sources
    3# Install "SUID Lib Fix" under "Tweeks 1.1.3"
    4# Install Term vt100
    5# Download termfix.zip
    6# SSH into your phone copy the "termcap" file to the directory etc/ remember to backup your original file.
    7# You can now enter the password "alpine" when asked.


  5. The Following 5 Users Say Thank You to skatter For This Useful Post:

    cruel0r (04-06-2008), esharad (04-08-2008), justmeinca (06-30-2008), seh7464 (03-07-2008), SirDude (04-23-2008)

  6. #5
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I have the same problem. I followed steps 1 to 4 and it works, login successfully with alpine. steps 5 and 6 not necessary in my case. thanks.

  7. #6
    iPhone? More like MyPhone echo's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    YYZ & KUL
    Posts
    197
    Thanks
    12
    Thanked 23 Times in 21 Posts

    FYI: I had the same issue. I installed "BSD Subsystem 2 Term Fix" and that did not work. However "SUID Lib Fix" worked like a charm and did not need steps 5 & 6.
    15.4" 2.8GHz Unibody MacBook Pro
    Pwnage Unlocked 16GB iPhone (2.1)
    Apple Unlocked 16GB 3G iPhone (2.2)

  8. #7
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    11
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    @skatter
    TY m8

  9. #8
    Green Apple
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    36
    Thanks
    17
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    i have an aother issue, when asked for password, i cant type anyting, nothing happens. help

  10. #9
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I have IPod Touch 16G 1.1.4
    and I installed "SUID Lib Fix" under "Tweeks 1.1.3"
    and Term vt100 works perfect!

  11. #10
    Green Apple
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    77
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 6 Posts

    Yeah, all you need is that SUID Lib Fix...no need to SSH or uninstall or anything.

    gfash, when you type a password, the cursor isn't supposed to move...yeah, it makes it hard to tell if you've typed anything, but makes it more secure...then no one looking over your shoulder can tell how many characters your password is =P.

  12. #11
    What's Jailbreak? branni's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Italy
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    When I try to install SUID lib fix, which is now located in Tweaks (1.1.4), installer shows me the Main script execution failed error
    I tried to install other apps, but it didn't show, so it's only a SUID lib fix installation problem...I already reinstalled the installer too...

    Anyone can help???
    THX!!

  13. #12
    Green Apple
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    59
    Thanks
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by branni View Post
    When I try to install SUID lib fix, which is now located in Tweaks (1.1.4), installer shows me the Main script execution failed error
    I tried to install other apps, but it didn't show, so it's only a SUID lib fix installation problem...I already reinstalled the installer too...

    Anyone can help???
    THX!!
    Got exactly the same error, if any one can help it'll be great

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts