+ Reply
Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Jailbreak works but when you restore backup it bricks

is a discussion within the

General

forums, a part of the

Jailbreak / Downgrading / Upgrading

section;
I tried searching the forums for this problem and I might have missed the thread but I am having a problem after jailbreaking a 3g 8GB iphone. I will jailbreak
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Jailbreak works but when you restore backup it bricks
    I tried searching the forums for this problem and I might have missed the thread but I am having a problem after jailbreaking a 3g 8GB iphone. I will jailbreak it with pwnage, it will load and install the custom firmware fine. When I go to restore from a backup with Itunes it will load the back up and it will freeze at the boot screen. The iphone load wheel with spin and eventually freeze and the phone will start vibrating in intervals. After this happens the phone will not work anymore. I usually have to reload the firmware and start with a new iphone from Itunes. Has anyone ran into this problem before?

  2. #2
    Livin the iPhone Life SundayDuffer's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Northern California
    Posts
    1,503
    Thanks
    32
    Thanked 181 Times in 164 Posts

    Yup..that is the case.
    Repwn and set up as new phone.

  3. #3
    Livin the iPhone Life Poseidon79's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    8,265
    Thanks
    819
    Thanked 1,681 Times in 1,159 Posts

    Restoring from back-up is putting in a different com.springboard.plist which is causing your SWOD. I agree... restore again and set up as new.... then resync your contacts and pictures.. etc.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts