+ Reply
Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 1.1.1 showing only 300 megs after activating

is a discussion within the

General

forums, a part of the

Jailbreak / Downgrading / Upgrading

section;
Hi guys, I am a Windows user. I bought a 1.1.1 and follow all the steps successfuly so now my phone is activated with a non AT&T sim. However, it
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation 1.1.1 showing only 300 megs after activating
    Hi guys,


    I am a Windows user. I bought a 1.1.1 and follow all the steps successfuly so now my phone is activated with a non AT&T sim.
    However, it only shows 300 megs instead 8 G as it is supposed to.
    Any hints? Any ideeas ?

    Thx

  2. #2
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by lgmihailescu View Post
    Hi guys,


    I am a Windows user. I bought a 1.1.1 and follow all the steps successfuly so now my phone is activated with a non AT&T sim.
    However, it only shows 300 megs instead 8 G as it is supposed to.
    Any hints? Any ideeas ?

    Thx
    You have unlocked the phone, so I'm guessing its also jailbroken. If you followed the long guide, did you remember to take out the symlink? I missed this step the first time, and I had the same 300MB problem. Double check this first. Hope that helps.

  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    53
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    for independence users

    http://independence.googlecode.com/f...00MBKiller.dmg

    dont know about win apps, so i am sorry i cant help u there

  4. #4
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Toronto
    Posts
    145
    Thanks
    36
    Thanked 17 Times in 16 Posts

    I was having the same problem (am on a mac)
    used that program and now the correct capacity is showing,
    which is great, but now it says that there is 5+ gigs full of "other"
    as opposed to video, music, or free. I can't sync any of that - it only lets me use the rest of it (2 gigs or so).

    anyone had this problem?

  5. #5
    Green Apple
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Manchester - UK
    Posts
    78
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    I had the 300megs problem.

    If you install BSD System and make sure SSH is running, when you WinSCP into your phone you'll see two folders called "Media" and "MediaOld" - MediaOld is the large partition used for music.. It needs to be renamed "Media"

  6. The Following User Says Thank You to mr_greedy For This Useful Post:

    annaj (10-21-2007)

  7. #6
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Toronto
    Posts
    145
    Thanks
    36
    Thanked 17 Times in 16 Posts

    Quote Originally Posted by mr_greedy View Post
    I had the 300megs problem.

    If you install BSD System and make sure SSH is running, when you WinSCP into your phone you'll see two folders called "Media" and "MediaOld" - MediaOld is the large partition used for music.. It needs to be renamed "Media"
    I used cyberduck on a mac and renamed media to mediaold, and renamed mediaold to media.
    should i keep both? or should i delete the new mediaold (the one that was the 300MB?)

    also, this worked, but it still shows 1.3GB as being in use by "other" is that a normal number? I'm jsut wondering what "other" content could take up that much space.

    thanks so much for your help!!
    Last edited by annaj; 10-21-2007 at 10:16 PM.

  8. #7
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i cant for the life of me change permissions on my media and media old after everything, any ideas on that?

  9. #8
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    217
    Thanks
    20
    Thanked 33 Times in 26 Posts

    If you are using WinSCP like Mr Greedy mentioned, you can right click on these folders (Media & Media.old) and get into the Properties to change the permissions. You can also change the Owner if it's not root. If BSD System is not installed you might have some problems.

    Other stuffz you can try can be found on this thread:
    http://www.modmyi.com/forums/showthread.php?t=9678

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts