Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Videos I made own't play--"requested URL not found"

  1. #1
    Default Videos I made won't play--"requested URL not found"
    I have videos I recorded on my 4s that was just now jailbroken. When I go to the camera roll and select a video, I get an error that "the requested URL cannot be found on this server"

    These are not from the itunes store! They are videos I made!

    What do I do? I have reset settings, tried to sync again, rebooted, etc.

    Help!
    Last edited by stevehookem; 02-16-2013 at 07:09 AM.

  2. #2
    What does own't mean?

    Check out WW2 for iOS 8 - Widget-Weather 2.0

  3. #3
    Typo. Thanks for the help.

  4. #4
    Livin the iPhone Life xboxbml's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    US-MI
    Posts
    1,297
    Thanks
    0
    Thanked 66 Times in 63 Posts

    Sounds like something went awry in the JB.... U might need to start over...I would connect phone to PC n drag all pics n vids out of camera roll so u don't lose them....just in case...then if it were me, I'd do a DFU mode restore n setup as new phone, not from backup...but that's me...I don't use iCloud..or even backups really...

    I use Outlook n iTunes to sync contacts calendar n notes...I always drag pics n vids out of phone to PC then sync back to phone with iTunes..of course music n apps r in iTunes too...

    Others I know swear by iCloud backups...but I don't use it..
    Last edited by xboxbml; 02-16-2013 at 03:19 PM.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •