+ Reply
Results 1 to 10 of 10

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iphone 5 flash issue

is a discussion within the

General iPhone Chat

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
Hi, could someone confirm if you guys have same problem. When i take picture in a full darkness place the flash works but you can't see nothing. Its look like
...
  1. #1
    iPhoneaholic
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    436
    Thanks
    109
    Thanked 49 Times in 40 Posts

    Default iphone 5 flash issue
    Hi, could someone confirm if you guys have same problem. When i take picture in a full darkness place the flash works but you can't see nothing. Its look like the flash start/stop then the picture is taken. which result of a black picture.. We tried the same with a Galaxy S3 and there is a big difference..

    If you have an iphone 5... try it..

  2. #2
    iPhone? More like MyPhone jwil736's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Masshole
    Posts
    291
    Thanks
    7
    Thanked 24 Times in 24 Posts

    Quote Originally Posted by Om3r View Post
    Hi, could someone confirm if you guys have same problem. When i take picture in a full darkness place the flash works but you can't see nothing. Its look like the flash start/stop then the picture is taken. which result of a black picture.. We tried the same with a Galaxy S3 and there is a big difference..

    If you have an iphone 5... try it..
    Sounds like a defective units, mine has no problems.

  3. #3
    iPhoneaholic
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    436
    Thanks
    109
    Thanked 49 Times in 40 Posts

    Just tested with my wife iphone 4s.. here is what i got

    With iphone 4s


    With iphone 5

  4. #4
    iPhone? More like MyPhone jwil736's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Masshole
    Posts
    291
    Thanks
    7
    Thanked 24 Times in 24 Posts

    Silly question but you don't have a case on it do you? If not try putting your flash to on instead of auto or vise versa see if that changes it. If still same result must be defective.

  5. #5
    iPhoneaholic
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    436
    Thanks
    109
    Thanked 49 Times in 40 Posts

    nop.. i don't have nothing on the back.. i tried with different settings.. flash on/off/auto..
    i think it's a problem with the iphone.. i will get it replaced.. thanks

  6. #6
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Same issue here.
    I have the same issue, no case or anything. It actually gets fixed with a restart but will come back when it feels like it. Major bummer.

  7. #7
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lawton, OK
    Posts
    45
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mine works great. How many times did you do it before it didn't work

  8. #8
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Happened on my very first picture. I restarted and it worked for awhile, but then the next day the issue came back.

    Found this fix though and am going to try it: https://discussions.apple.com/message/19745561#19745561

  9. #9
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lawton, OK
    Posts
    45
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Link isn't working for me but I don't have that issue. If it doesn't fix it go to apple and see about a replacement.

  10. #10
    iPhoneaholic
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    436
    Thanks
    109
    Thanked 49 Times in 40 Posts

    just went to apple store yesterday and they replaced the device..

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts