Results 1 to 20 of 20

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Carrier Name.

  1. #1
    Default Carrier Name.
    My carrier name "3" has disappeared from my status bar and i want it back as i would like to try out fake carrier. Is there anything that might have gotten rid of it or can get it back?
    FYI: My phone was originally O2 before i unlocked it to 3.
    Thanks

  2. #2
    You could have installed a tweak or theme that did this, if you noticed this happening after installing a mod, theme, etc. just remove it.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  3. #3
    Quote Originally Posted by H4CK3R View Post
    You could have installed a tweak or theme that did this, if you noticed this happening after installing a mod, theme, etc. just remove it.
    I have had it missing for quite a while and I don't know what could have done it.

  4. #4
    I dunno what to tell you then. Go into SafeMode and turn off your WinterBoard themes and see if this continues, if it doesn't, it's something Mobile Substrate-related or WinterBoard related.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  5. #5
    Quote Originally Posted by H4CK3R View Post
    I dunno what to tell you then. Go into SafeMode and turn off your WinterBoard themes and see if this continues, if it doesn't, it's something Mobile Substrate-related or WinterBoard related.
    I have no themes on at the moment.

  6. #6
    Dang. I don't really know what to tell you then. Restoring, or using something like SBSettings to make the carrier custom is the only thing that will fix it. SBSettings can just do a custom carrier and then you can do "3" in the options...
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  7. #7
    DON'T RESTORE
    Use sbsetting to change this with the wonderfully integrated MIM to change your carrier

  8. #8
    Quote Originally Posted by ericsadoodoo2 View Post
    DON'T RESTORE
    Use sbsetting to change this with the wonderfully integrated MIM to change your carrier
    Wow, I just said that...
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  9. #9
    Quote Originally Posted by H4CK3R View Post
    Dang. I don't really know what to tell you then. Restoring, or using something like SBSettings to make the carrier custom is the only thing that will fix it. SBSettings can just do a custom carrier and then you can do "3" in the options...
    Didn't work either :/

  10. #10
    Wow. Restoring is the one and only thing I can think of then bud.

    Do you have Zeppelin by chance...?
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  11. #11
    Quote Originally Posted by H4CK3R View Post
    Wow. Restoring is the one and only thing I can think of then bud.

    Do you have Zeppelin by chance...?
    Yes, ive had it a while.

  12. #12
    Zeppelin is probably causing it then. You most likely have it enabled by mistake, etc. Try deleting it and then respringing and see if your carrier name comes back.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  13. #13
    Go to system > library's > carrier bundles > iPhone and select your network carrier service bundle. There should be several .png files of your carrier name in there. Ensure they're still there prior to restoring. Try What the other guys have said too, possible a tweak has done this...

  14. #14
    The first image is my status bar in safe mode and the second image is my status bar now.

    Quote Originally Posted by docmagoo2 View Post
    Go to system > library's > carrier bundles > iPhone and select your network carrier service bundle. There should be several .png files of your carrier name in there. Ensure they're still there prior to restoring. Try What the other guys have said too, possible a tweak has done this...
    I did this and couldn't find '3'. There was other carriers like Vodaphone and O2 ETC.

    Quote Originally Posted by H4CK3R View Post
    Zeppelin is probably causing it then. You most likely have it enabled by mistake, etc. Try deleting it and then respringing and see if your carrier name comes back.
    Didn't work again
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -imageuploadedbymodmyi1343558913.178675.jpg   -imageuploadedbymodmyi1343558920.661572.jpg  
    Last edited by bladesboy2; 07-29-2012 at 04:53 AM.

  15. #15
    Interesting, so basically: you either will have to restore OR someone could give you the .png images and you could put them back in there...
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  16. #16
    Quote Originally Posted by H4CK3R View Post
    Interesting, so basically: you either will have to restore OR someone could give you the .png images and you could put them back in there...
    Could you send me them on here please?

  17. #17
    I don't have 'em bud, sorry.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  18. #18
    Quote Originally Posted by H4CK3R View Post
    I don't have 'em bud, sorry.
    Ok thanks for all the help!

  19. #19
    No problem. Hope you can get it fixed.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  20. #20
    Fixed it!! Turns out it was Springtomize. I disabled it and it came back

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •