+ Reply
Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: itunes not recognising backup

is a discussion within the

General iPhone Chat

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
hi, i just decided to upgrade to 5.1.1 from 5.01 and i backed up just before the upgrade. Phone was jailbroken. After the upgrade, itunes is not showing the most
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default itunes not recognising backup
    hi, i just decided to upgrade to 5.1.1 from 5.01 and i backed up just before the upgrade. Phone was jailbroken. After the upgrade, itunes is not showing the most recent backup, it shows all the other backups from months ago but not this one, and it has synced the phone and made a new backup with noting on. In the bakups folder, i see my backup there it is a 1.3gb folder. but itunes just wont recognise it. ive deleted all other backups but it still wont recognise it. Any help would be appreciated, Thanks.

  2. #2
    2k1
    2k1 is offline
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,066
    Thanks
    1,814
    Thanked 7,061 Times in 4,203 Posts

    Weird have ya tried re installing iTunes? Making sure it upgraded to latest software? Right click on ya phone and click backup in iTunes that's how ya backing it up huh?

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    its latest version and i backed up using that method. im going to try and copy the backyup files to another laptop and try from there

  4. #4
    Green Apple AkAdeMicKs's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    New York City
    Posts
    80
    Thanks
    27
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Try using a different usb port on your computer.
    AkAdeMicKs

  5. #5
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i think the backup may be corrupt. im just gonna have to start over. dont even know why i upgraded

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts