Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone 3GS iOS V5.1 won't connect with iTunes etc

  1. #1
    Green Apple dsmturbo's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Victoria BC, Canada
    Posts
    45
    Thanks
    15
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default iPhone 3GS iOS V5.1 won't connect with iTunes etc
    Just the past 3 days my iPhone does not show up in iTunes and can no longer sync. Also, I am getting the Silent icon by battery, my switch is not on mute.

    Today I opened iTunes and plugged in iPhone and it started to connect but then disappeared in iTunes. So, I can no longer sync

    And the Mute thing is driving me crazy, I have vibrate off. I am wondering if it is a setting with sbsettings or something. Please help
    Please consider the environment prior to printing

  2. #2
    Try a different usb cable and or pc. Could be a cable or usb port issue.

  3. #3
    Livin the iPhone Life xboxbml's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    US-MI
    Posts
    1,297
    Thanks
    0
    Thanked 66 Times in 63 Posts

    Yeah..sounds like some sort of HW issue...make sure connector in the phone is clean too...

  4. #4
    Green Apple dsmturbo's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Victoria BC, Canada
    Posts
    45
    Thanks
    15
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by xboxbml View Post
    Yeah..sounds like some sort of HW issue...make sure connector in the phone is clean too...
    Terribly sorry, I forgot to post I tried 3 cables and 2 macs. However, I think I might have solved it, but if I did I'll try and post back with inf.

    Thanks again people
    Please consider the environment prior to printing

  5. #5
    Quote Originally Posted by dsmturbo View Post
    Terribly sorry, I forgot to post I tried 3 cables and 2 macs. However, I think I might have solved it, but if I did I'll try and post back with inf.

    Thanks again people
    Any luck?

  6. #6
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,844
    Thanks
    63
    Thanked 268 Times in 256 Posts

    If that doesn't work... Try putting it in DFU or recovery and restoring.
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •