Results 1 to 17 of 17

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Title Bar Missing.

  1. #1
    Default Title Bar Missing.
    Hello, I noticed yesterday that the title bar when I'm listening to music is gone. Here's a picture to explain myself more clearly.



    As you can see, the status bar and the title bar looks almost the same but when I press the arrow, it will look like this.



    Can anyone help me?

  2. #2

  3. #3
    Quote Originally Posted by Ralf8 View Post
    Hello, I noticed yesterday that the title bar when I'm listening to music is gone. Here's a picture to explain myself more clearly.



    As you can see, the status bar and the title bar looks almost the same but when I press the arrow, it will look like this.



    Can anyone help me?
    did it start happening yesterday, or you never NOTICED IT until yesterday?

  4. #4
    I never noticed it until yesterday. What can I do to fix it?

  5. #5
    Quote Originally Posted by sHTSYTR View Post
    lol
    Care to explain why you're laughing out loud?

  6. #6
    Livin the iPhone Life celeron's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    5,831
    Thanks
    51
    Thanked 340 Times in 323 Posts

    Dont worry that was just a spam bot
    If my post was good, click the button in my post

    New to jailbreaking? Have a look at my Redsn0w Guide

  7. #7
    Quote Originally Posted by celeron View Post
    Dont worry that was just a spam bot
    My bad.

    Any solutions guys?

  8. #8
    Do you mean the greyish shading? I had to take a snapshot of my iPod playing and save your pic to compare!

  9. #9
    Quote Originally Posted by docmagoo2 View Post
    Do you mean the greyish shading? I had to take a snapshot of my iPod playing and save your pic to compare!
    Yes, the top one. Mine's just plain black. Any solutions?
    Last edited by Ralf8; 04-21-2012 at 11:34 PM.

  10. #10
    Quote Originally Posted by Ralf8 View Post
    My bad.

    Any solutions guys?
    do you have any themes activated?

    try turning all themes from winterboard off and see if the problem persists, if it does it is one of your themes causing it

  11. #11
    Quote Originally Posted by 6thDAY View Post
    do you have any themes activated?

    try turning all themes from winterboard off and see if the problem persists, if it does it is one of your themes causing it
    I already tried that but it remains the same all the time. I don't know what's causing it.

  12. #12

  13. #13
    Why don't you uninstall WB?

  14. #14
    Quote Originally Posted by docmagoo2 View Post
    Why don't you uninstall WB?
    I already tried that but still the same. I think maybe the only solution is to restore but I don't wanna lose my jailbreak. I'll just wait for the 5.1 jailbreak and maybe it will be fixed.
    Last edited by Ralf8; 04-23-2012 at 06:38 AM.

  15. #15
    You can now close this, I found the solution. Thanks.

  16. #16
    Livin the iPhone Life celeron's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    5,831
    Thanks
    51
    Thanked 340 Times in 323 Posts

    Glad you finally did it
    If my post was good, click the button in my post

    New to jailbreaking? Have a look at my Redsn0w Guide

  17. The Following User Says Thank You to celeron For This Useful Post:

    Ralf8 (04-25-2012)

  18. #17
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,059
    Thanks
    1,815
    Thanked 7,065 Times in 4,206 Posts

    OP asked to close thread

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •