+ Reply
Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Problem with Photos.

is a discussion within the

General iPhone Chat

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
Can anyone explain me please, why do I always see Downloading 0 of 5 when I open my Photos? The thing is that: - I have turned off in iCloud
...
  1. #1
    iPhone? More like MyPhone p4ra's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Nove Zamky, Slovakia
    Posts
    165
    Thanks
    71
    Thanked 36 Times in 24 Posts

    Default Problem with Photos.
    Can anyone explain me please, why do I always see Downloading 0 of 5 when I open my Photos? The thing is that:

    - I have turned off in iCloud Photo Stream
    - I don't have any pictures in Camera Roll
    - I have reset on icloud.com via Advanced my Photo Stream

    What else could be the issue? This is driving me nuts. I got iPhone 4S with 5.0.1 iOS installed on it, of course jailbroken.

    Thanks for any tips.


  2. #2
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,823
    Thanks
    63
    Thanked 262 Times in 251 Posts

    Has it actually downloaded the photos to Photo Stream? Otherwise it's probably a glitch or bug, I don't think there would be a solution for it unless you restored. Does it say that no matter what? Will it say like Downloading 2 of 5?
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  3. #3
    iPhone? More like MyPhone p4ra's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Nove Zamky, Slovakia
    Posts
    165
    Thanks
    71
    Thanked 36 Times in 24 Posts

    If I take a picture then it says Downloading 1 of 6. Though the Photo Stream is Off.

    EDIT: Actually when I take a picture and when I run Photos it still says 0 of 5, but when I tap on Camera Roll, then it says 1 of 6.

    I don't get it..
    Last edited by p4ra; 03-22-2012 at 04:37 AM.

  4. #4
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,823
    Thanks
    63
    Thanked 262 Times in 251 Posts

    Very very odd glitch. I've honestly never heard of such a thing before. If it's really bad I reccomend you just restore but if you could care less than don't bother. That's still a very odd glitch though.
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  5. #5
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    622
    Thanks
    21
    Thanked 36 Times in 35 Posts

    Try turning on photo stream and letting it do it's thing?

  6. #6
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,823
    Thanks
    63
    Thanked 262 Times in 251 Posts

    ^^ You could try that... Doubt it will work but it sounds like it could use a shot
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts