+ Reply
Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Can't connect to apps store or iTunes while in 3G

is a discussion within the

General iPhone Chat

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
I am on iPhone 4 and I cannot connect to the iTunes store or the apps store while on 3G. Wifi no issues with connecting. I recently restored as a
...
  1. #1
    iPhoneaholic
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Near Worcester MA
    Posts
    329
    Thanks
    40
    Thanked 14 Times in 14 Posts

    Default Can't connect to apps store or iTunes while in 3G
    I am on iPhone 4 and I cannot connect to the iTunes store or the apps store while on 3G. Wifi no issues with connecting.
    I recently restored as a new phone and the issue returned.
    Any suggestions?

  2. #2
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Alaska
    Posts
    1,021
    Thanks
    41
    Thanked 115 Times in 112 Posts

    Does the phone charge? Try a different usb cable, different usb port. Are you on the newest iTunes?
    Have they released the jailbreak in the app store yet?

  3. #3
    iPhoneaholic
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Near Worcester MA
    Posts
    329
    Thanks
    40
    Thanked 14 Times in 14 Posts

    The phone chargers fine.
    If I am out and about and i hear a song that I want I open iTunes store on the phone and I get an error message cannot connect to store. Same with the apps store on the phone

  4. #4
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Alaska
    Posts
    1,021
    Thanks
    41
    Thanked 115 Times in 112 Posts

    Oh I'm sorry I thought you couldnt connect to iTunes on your computer haha. Can you open safari pages on 3g? Try resetting your network settings by going to settings > general > reset > reset network settings.
    Have they released the jailbreak in the app store yet?

  5. #5
    Green Apple
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    31
    Thanks
    8
    Thanked 3 Times in 1 Post
    I have the same problem. It only happens when I am on 3G. Wifi works fine. I have tried restoring as a new phone and resetting the network settings and still no luck.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts