+ Reply
Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Iphone 3gs has no signal bars but data is working fine?!

is a discussion within the

General iPhone Chat

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
I dropped it yesterday and I think that might have caused this, is there a specific signal cable inside the phone? Would this cable cause the signal to go but
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    39
    Thanks
    8
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default Iphone 3gs has no signal bars but data is working fine?!
    I dropped it yesterday and I think that might have caused this, is there a specific signal cable inside the phone? Would this cable cause the signal to go but the data stay? I can't open it until tomorrow as I need to buy the screwdriver.
    I tried a differing sim and that had the same issue so I'm pretty sure it's hardware related.
    Any help would be appreciated

  2. #2
    iPhoneaholic sursture's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    US - the land of the fat
    Posts
    366
    Thanks
    4
    Thanked 98 Times in 88 Posts

    If Data is functioning (if NOT!! connected via WiFi) - NO need to open the phone!
    Then it is NOT a HW problem - try to restore the Firmware
    (just don't up to 3.1.3 then you are f....ed - if you wanna JB)
    Do hope that helps



    _________________________________________________

    **uoʇʇnq sʞuɐɥʇ ǝɥʇ ʇıɥ puɐ puıʞ ǝq noʎ pǝdןǝɥ sɐɥ ǝuoǝɯos ɟı**
    _________________________________________________




  3. The Following User Says Thank You to sursture For This Useful Post:

    nednarm (04-27-2010)

  4. #3
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    39
    Thanks
    8
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Thanks, I'll restore again to 3.1.2 then. Bit annoyed as I'll need to reinstall all my cydia apps

    Edit: restored to 3.1.2 custom and it's still having the same issue! Could you suggest anything else?
    Heres a pic to show you what I mean: http://i99.photobucket.com/albums/l3...a/IMG_0388.png
    There are no signal bars but the data circle is there and still works
    Last edited by nednarm; 04-27-2010 at 02:59 AM.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts