Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: I have a BIG problem to solve

  1. #1
    Exclamation I have a BIG problem to solve
    People, i have a big problem with my iphone.

    I first use the TurboSim to unlock my iphone, so now i change for the software method and my iphone is not recognized my sim as a valid phone-network. His show me the signal only, the phone-network bised the signal is empty, but when i go to the "carrier" settings, appears the message "error" or show me one phone-network (not my), but not all phone-networks how show me before.

    the most strange thing, is when i'm doing the unlock proceedier, i can see the phone-network beefore i finished the steps.

    How can i resolve this, or better how can i restore the iphone in a lower level to erase all errors?
    P.S: I do the normal erase by itunes, but nothing change in the end.

    Please, if anybody coul'd help me????
    Last edited by Terracuzo; 09-21-2007 at 09:29 AM. Reason: I change the "BIG' word in the title

  2. #2
    Owner / Founder - ModMyi
    aka poetic_folly
    Kyle Matthews's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Tampa, Florida, United States
    Posts
    8,484
    Thanks
    570
    Thanked 4,809 Times in 1,229 Posts

    This happens when you do a software unlock without updating to 1.0.2. There is no known fix yet?
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews

  3. #3
    I had the same problem too.
    Did you try reactivate the CommCenter.plist with SSH?
    If yes, try the following
    Restore your iphone with iTunes (don't use the backup, resync everything after), wait for a minute on the springboard.
    Signal should be back.
    I had the same problem too.

  4. #4
    i'm going to do the suggestions and i'll call back, to result, ok.
    Regards.
    Terracuzo

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •