+ Reply
Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: phone appears to be dead, but responds to iTunes

is a discussion within the

General iPhone Chat

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
I've upgraded to 2.2 a week ago, and then followed with the necessary QuickPwn. I noticed some service (reception) issues at first. In areas where i know i get great
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    19
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question phone appears to be dead, but responds to iTunes
    I've upgraded to 2.2 a week ago, and then followed with the necessary QuickPwn.

    I noticed some service (reception) issues at first. In areas where i know i get great reception it would say "Searching..." for over long periods of time. I even noticed that it would do a hard reboot on it's own.

    Here's the problem i face today. When i hit the home or power button, the screen remains black. So I try at later time thinking it's intermittent... wrong, it's still this way. No problem, I'll plug it into itunes. I have it on vibrate setting and typically when I plug it in to charge, it gives me that vibration to let me know it's connected and charging. This time it did not, i even tried flicking the side switch from speaker to vibrate and it wouldn't respond.

    Here's the weird thing... iTunes recognizes my phone and all it's contents (trying to do a backup as we speak). since I cannot see the phone screen, how do I do a reboot on it without doing DFU?

    What are my options at this point and have any of you had problems with this?

  2. #2
    apatia z3r01's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Brooklyn
    Posts
    5,696
    Thanks
    82
    Thanked 886 Times in 557 Posts

    i would say restore...but being careful not to restore to 2.2
    [IMG]http://img829.imageshack.us/img829/9703/modu.gif[/IMG]

  3. #3
    iPhoneaholic hiflyer's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    396
    Thanks
    3
    Thanked 77 Times in 74 Posts

    Sounds as if you may need to do a DFU restore to stock 2.2 and then use the Pwnage Tool 2.2.1 for the Mac instead of Quickpwn.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts