+ Reply
Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Updated to 2.2, but can't call or receive calls now

is a discussion within the

General iPhone Chat

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
I updated to 2.2 on a 2G iPhone 2 days ago and used quickPwn to jailbreak/unlock. Phone was able to call and receive calls the first day with Rogers Sim
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Updated to 2.2, but can't call or receive calls now
    I updated to 2.2 on a 2G iPhone 2 days ago and used quickPwn to jailbreak/unlock.
    Phone was able to call and receive calls the first day with Rogers Sim card.
    Phone isnt able to call out or recieve calls anymore.
    Click on the phone icon and it goes to the phone page... then just backs out everytime. Can't click on anything.

    Any suggestions how to fix this problem?

  2. #2
    My iPhone is a Part of Me mkblade's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    on Earth
    Posts
    600
    Thanks
    46
    Thanked 112 Times in 66 Posts

    wow same thing here...had 2.2 firmware and jailbroke it couple of days ago, fully customize and now phone doesn't make calls, its receives them tho, when i try to make calls it goes back to the home screen...even restored it fully and still nothing...? Any help..suggestions?

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Bigpoppasmurf 831
    same thing here, i restored it put in the 2.2 firmware again and jailbroke it againnow it seems to be working fine

  4. #4
    Green Apple
    Join Date
    May 2008
    Location
    Houston, TX.
    Posts
    89
    Thanks
    8
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Was just about to make this same post. Haven't jailbroken since 114. But decided to do so with 2.2, but now I'm unable to make calls phone app crashes everytime. Loaded buff2 through cydia, saw the text was in German in the phone app. Uninstalled the theme, and now no phone. Will restore fully I guess and hope that fixes it. To the above poster who restored and still nothing, make sure you chose a new firmware and not one you've used before. Any suggestions here before I restore though?

    Update: uninstalled intelliscreen and that seemed to fix the problem. Maybe resetting the springboard fixed me up. Hope it doesn't bug up again though.
    Last edited by XChrisX; 12-01-2008 at 05:37 PM. Reason: Automerged Doublepost

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts