Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: finally got swirly mms sending and reciving!!

  1. #1
    Default finally got swirly mms sending and reciving!!
    so after months of trying to get swirly to work i have got it to work for me!!
    these are the settings:
    mmsc:http://mmsc.cingular.com
    proxy:wireless.cingular.com:80
    apn:WAP.CINGULAR
    username:[email protected]
    password:CINGULAR1

    what i had to do to get this to finally work is i switched my sim card to my motorola v3r and went to medianet(those who have cingular/att) put in my phone number and they sent me a 4 digit code i entered it in and i was registered there.
    i then put my sim back into my iphone and tried to send a pic and it worked. I also sent a pic to my phone from my other phone and it worked!! heres the link
    https://mymedianet.wireless.att.com/...33%253a51%2bPM

  2. The Following User Says Thank You to punkgirl For This Useful Post:

    mr.sparky (12-13-2008)

  3. #2
    Livin the iPhone Life mr.sparky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    On the open sea
    Posts
    1,326
    Thanks
    597
    Thanked 221 Times in 155 Posts

    Is this still working? Has anyone else tried this?

    Okay I tried this and it seems to be working right now.....Lets see if this will keep working.I'll update later.


    edit is not working after 2 mins
    Last edited by mr.sparky; 12-13-2008 at 09:03 AM. Reason: Automerged Doublepost
    http://i122.photobucket.com/albums/o260/cpjr1979/dc5274181cd827585d4bb6d16bedb210cop.png
    Steroids are yummy

  4. #3
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,066
    Thanks
    1
    Thanked 115 Times in 78 Posts

    Yay!! Seems like you may have discovered a fix. Let's hope it works that would be excellent. Glad to hear it worked out. See guys there's always a way, you have to be persistant.
    Android user suffering from iPhone withdraw.

  5. #4
    it is still working on my end for a while now. havent changed any settings. to mr.sparky try reregistering medianet again with your other phone n wait around 5 mins then switch sims card again and try again.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •