Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 1.1.4 WIFI doesn't work???

  1. #1
    Default 1.1.4 WIFI doesn't work???
    I turned off security on my router and connected to WIFI with no issue. But I can't use the connection for anything ... ever. Please help!!!

  2. #2
    My iPod is a Part of Me bteamer's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    California
    Posts
    1,685
    Thanks
    36
    Thanked 112 Times in 86 Posts

    Can you explain a little more please? Does your wifi show up with bars? Is it grayed out wifi? If the first, then try a reboot and see. If the latter, then search for grayed out wifi on these forums i think there is a fix on installer or cydia too. Or it could be your router. If it says unable to connect when you try to, unplug the cable out of the back of you wifi reciever, then the power cord. Wait ten seconds then plug power, then ethernet cable back in.
    Quote Originally Posted by bhz1 View Post
    LOL! DOesnt everyone know that only real women know how to handle a stick?
    Quote Originally Posted by ALL DAY View Post
    As long as Miguel can blow...he's straight.
    Quote Originally Posted by bhz1 View Post
    I dread that first dusting of the white stuff.
    Quote Originally Posted by blkcadi View Post
    ready for a romp buddy? ohhhhhhhhhhhhhhhhh

  3. #3
    Three bars are blue and I have an IP address. I am trying to get my EDGE going and is only half way working (t-zone hack). Meaning my imap email configured and working ... but the Installer and Safari is not working. I would like to use my WIFI to access my Installer.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •