+ Reply
Results 1 to 11 of 11

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Ringtone volume doesn't stick 2.0

is a discussion within the

General iPhone Chat

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
I seem to have a problem with my ringtone volume, it keeps getting softer in the settings (without me doing anything). I put it at max again and it'll drop
...
  1. #1
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    112
    Thanks
    8
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default Ringtone volume doesn't stick 2.0
    I seem to have a problem with my ringtone volume, it keeps getting softer in the settings (without me doing anything). I put it at max again and it'll drop again.

    Anyone have a fix?

  2. #2
    What's Jailbreak? njt1's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    26
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I had this problem too, at first I thought I was hitting the external volume buttons when I grabbed the phone, on checking the external volume buttons were full but then the ringer volume had dropped to around 50%. I restored in iTunes and it disappeared, fingers crossed as I missed quite a few calls when this happened.

    My phone is not Pwn'd or changed from stock in anyway.

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Unhappy Not a bug I believe
    I'm having this problem, but i discovered that the volume is changed when changing the volume from home screen (raise or lower the volume when you are in home screen), this was not the case i believe in 1.1.4 as i didn't face it before.

  4. #4
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    112
    Thanks
    8
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Thanks guys, I had this problem in 1.1.2 or 1.1.3, but not 1.1.4.

    I think it's a 2.0 problem

  5. The Following User Says Thank You to stefman For This Useful Post:

    njt1 (07-28-2008)

  6. #5
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    97
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 3 Posts

    same problem here too
    very annoying

  7. #6
    Troll Ramses2's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Nancy, France
    Posts
    1,961
    Thanks
    1,667
    Thanked 1,401 Times in 682 Posts

    Same problem for me with 2.0 pwned

  8. #7
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    43
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    funny I came across this! I noticed mine doing it like 5 min. ago!

  9. #8
    Livin the iPhone Life nickh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,216
    Thanks
    66
    Thanked 148 Times in 118 Posts

    I have this issue as well, anyone know a solution?

  10. #9
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    37
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Me too as well. This is with 2.0.1 even after restores.

  11. #10
    Retired Moderator one1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    In my own little world
    Posts
    10,356
    Thanks
    349
    Thanked 1,180 Times in 730 Posts

    Screw #Winning, I'm #Juanning
    iMac 27" i5 quad 2.8Ghz (1TB), MacBook Pro 17" 2.6, iPhone 4s

  12. #11
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    142
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    One1 so how did that help, you just posted a link to another forum?

    This is a widespread issue, has anyone made any progress on why it is happening?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts