Results 1 to 11 of 11

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: anySim 1.2.1u freez problem

  1. #1
    Default anySim 1.2.1u freez problem
    I had :

    - 1.1.1 unlocked ( and happy ! )
    - upgrade to 1.1.2 and i couldnt unlock
    - downgrade to 1.0.2
    - jailbreak 1.0.2
    - install anySim 1.2.1u ( to unlock it )

    after running it , it freez ! i think i must see an alert with OK button ... but there is no alert ... and i can do nothing !

    i have 04.01.13_G now ... and all the files in anySim.app have 775 permision.

    somebody help me ! did any one has the same problem ?
    Last edited by ShayaN; 11-22-2007 at 08:57 PM. Reason: Automerged Doublepost

  2. #2
    Have you set the permissions of the application to 0755?

    I had this problem and once I changed that it worked.

  3. #3
    i used iDemocracy 2 to install it ... it didn't freeze but didn't work

    after 1-2 min ... shown an error and immediately exited ...

    i cant read that error ... but my phone is still lock

  4. #4
    You need to change the name to Anysim.app for it to work.

  5. #5
    as said above, incorrect naming is the most likely cause.. happened on mine before
    the folder needs to be exactly "anySIM.app" (capitalisation matters), inside the folder should be the various files (no subfolder).
    also check that the permission of the "anySIM" file inside that folder is 0755.
    check that BSD Subsystem is installed, and you're inserting a NON-AT&T SIM when running anySIM
    lastly, check that Auto-Lock is set to Never

  6. #6
    iPhone? More like MyPhone Fresh's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    113
    Thanks
    3
    Thanked 22 Times in 19 Posts

    You need to go back to the baseband of 1.1.2 (04.02.XXX).
    anySIM 1.2 can only unlock the 1.1.2 baseband.

    This guide might me interesting for you:
    http://*************** => English flag => upgrade 1.1.1 to 1.1.2

    Fresh...
    iFoneguide

  7. #7
    Quote Originally Posted by Fresh View Post
    You need to go back to the baseband of 1.1.2 (04.02.XXX).
    anySIM 1.2 can only unlock the 1.1.2 baseband.

    This guide might me interesting for you:
    http://*************** => English flag => upgrade 1.1.1 to 1.1.2

    Fresh...
    I like how you give him false information then you hook and sink him with an atrocious website.

    Good job!

  8. #8
    iPhone? More like MyPhone Fresh's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    113
    Thanks
    3
    Thanked 22 Times in 19 Posts

    He's trying to run anySIM 1.2 on the 1.1.1 baseband, that's not possible.
    The information is correct!

    He'll get the 04.02XXX baseband by updating to 1.1.2 and after that downgrade to 1.1.1. AnySIM will run fine in that case.
    During the downgrade to 1.1.1 the 04.02xxx baseband stays intact.

    anySIM 1.2 is only meant to unlock the 04.02 baseband, it says that clearly when you start it up.
    iFoneguide

  9. #9
    Hi,

    I have the same issue yet I have upgraded to 1.1.2 and also have the correct baseband 4.02.13.
    Each time process goes smoothly untill the anyApp1.2 install then it starts and just freezes no errors.
    Please dont direct me to a bogus site all permissions and filenaming is correct as above.
    Any ideas........help (mine was initially 1.0.2 which I unlocked then revirginized and upped to 1.1.1 and unlocked succesfully also upgraded basedband)

  10. #10
    Moderator / DRP Dev Team jedinight's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    c.s. texas
    Posts
    969
    Thanks
    49
    Thanked 113 Times in 89 Posts

    if your on 1.1.2 and running anysim you need to put it in airplane mode first before you run the app

  11. The Following User Says Thank You to jedinight For This Useful Post:

    chapm2000 (12-05-2007)

  12. #11
    Many thanks that simple bit of advice worked a treat, Phone is up and running again so am happy, one question though I no longer have the edge settings to disable and also the edge icon appers solid now it is same on my uk iphone after jailbreaking any ideas.

    Again much appreciated for that advise was going nuts had gone through process5/6 times. )

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •