+ Reply
Results 1 to 16 of 16

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Winterboard UI sounds problem??

is a discussion within the

File Mods

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
Just used evasi0n to JB my iphone 5 (6.1).. Installed a few UI sounds through Cydia and when I apply them via Winterboard nothing changes! I've done everything from reset,
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Winterboard UI sounds problem??
    Just used evasi0n to JB my iphone 5 (6.1)..
    Installed a few UI sounds through Cydia and when I apply them via Winterboard nothing changes! I've done everything from reset, reinstall, etc..
    On my JB 4S I would simply check the UI sounds in WB and then respring and BAM! Sounds applied..same went for a theme that had its own custom sounds..
    Has something changed? Does WB no longer just apply the sounds for you? Like I said I never had to do any file switching, ifile, ssh, etc...I would just select it and respring and it applied..
    If anybody had some advice thank you so much!!

  2. #2
    2k1
    2k1 is offline
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,051
    Thanks
    1,813
    Thanked 7,057 Times in 4,201 Posts

    May just be the different files with iphone 5 has. Could not work with the iphone 5. May just work with 5.0

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by 2k1 View Post
    May just be the different files with iphone 5 has. Could not work with the iphone 5. May just work with 5.0
    That's what I keep thinking..maybe that feature hasn't been coded for iOS 6 yet?? Thanks..

  4. #4
    2k1
    2k1 is offline
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,051
    Thanks
    1,813
    Thanked 7,057 Times in 4,201 Posts

    Ya thinking the same thing.

  5. #5
    Livin the iPhone Life anig's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Fort Lauderdale Fla
    Posts
    1,202
    Thanks
    790
    Thanked 308 Times in 220 Posts

    Yea I am having the same issues I am on 6.1 4s JB. I have old UISounds that I enabled in winter board and wall all newUISounds. Any idea what needs to be done??

  6. #6
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by anig View Post
    Yea I am having the same issues I am on 6.1 4s JB. I have old UISounds that I enabled in winter board and wall all newUISounds. Any idea what needs to be done??
    I'm not at all sure...that's why I posted it here to see if anyone else had a solution or workaround..must be something to do with 6.1 not having it ready yet through WB.....JB just released 3 days ago so maybe we just have to have patience lol

  7. #7
    Livin the iPhone Life anig's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Fort Lauderdale Fla
    Posts
    1,202
    Thanks
    790
    Thanked 308 Times in 220 Posts

    I am tweeting for a reply

  8. #8
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by anig View Post
    I am tweeting for a reply
    Great!! Hopefully you'll hear something!! :-)

  9. #9
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default In the meantime.
    This may not be a permanent fix you can use iFile to move the UIsounds into the system>library>audio folder. Just be sure to make backups of the originals or rename them.

  10. #10
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Tried the above and still no dice...

  11. #11
    2k1
    2k1 is offline
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,051
    Thanks
    1,813
    Thanked 7,057 Times in 4,201 Posts

    Just wait for saurik tonupdate it I'm sure it will be soon.

  12. #12
    Livin the iPhone Life anig's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Fort Lauderdale Fla
    Posts
    1,202
    Thanks
    790
    Thanked 308 Times in 220 Posts

    So a fix came out the required winter board and substrate .9-4000. What is that substrate where do I get it to run with winter board

  13. #13
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Winterboard update yesterday fixed everything for me!! No moving files around, etc..just select the UI theme in WB and respring....Half-Life interface sounds here I come!!
    Thanks to CK1 for jumping around threads and keeping people updated on this including myself :-)

    And the substrate should be in the changes section of Cydia..I updated substrate and winterboard both and problem solved

  14. #14
    2k1
    2k1 is offline
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,051
    Thanks
    1,813
    Thanked 7,057 Times in 4,201 Posts

    Yep loving it now can finally see a message or email on lock screen again.

  15. #15
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    2k1 that thanks was to you I accidentally ck1 lol

  16. #16
    2k1
    2k1 is offline
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,051
    Thanks
    1,813
    Thanked 7,057 Times in 4,201 Posts

    Lol it's ok

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts