+ Reply
Results 1 to 12 of 12

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone wont play videos from Youtube or the Web /help please

is a discussion within the

File Mods

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
Hi there , recently my iphone stopped playing videos from youtube or safari it will try to open them it will display loading and then will go off them and
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    37
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default iPhone wont play videos from Youtube or the Web /help please
    Hi there , recently my iphone stopped playing videos from youtube or safari it will try to open them it will display loading and then will go off them and go back to whatever i was doing and wont play any video from youtube or safari it will just quit??
    helpp

  2. #2
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    50
    Thanks
    0
    Thanked 13 Times in 3 Posts

    I had the same problem, have you tried to do this "enable video recording" method? that caused my videos not to play

  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    37
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    yeahh i did thatt and i dont know what to do to get them working again :/

  4. #4
    braydonowen
    Guest
    delete the files inside the video decoders and encoders folders.. but dont delete the folders themselves.. just the 3 files in each one

  5. #5
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    37
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    That worked thank you

  6. #6
    Green Apple
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I don't remember trying to enable video recording..not sure what you mean by that. Not sure if this is exact trouble..but I can no longer play youtube videos from the facebook app...they seem to work fine if I go directly to the youtube app though. Any ideas would be helpful..thanks

  7. #7
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Diego
    Posts
    43
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    are your plugins on? check in settings-general-safari

  8. #8
    Green Apple
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yeah plugins are all on...My wife has the same phone and it does the same thing...also another friend of mine with a 16gb 3gs does the same...I wonder if it has anything to do with categories...tried taking it out with no success but maybe I should restore and add stuff 1 at a time to see what breaks it.

  9. #9
    iPhone? More like MyPhone DSG04lightning's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    S.Florida
    Posts
    101
    Thanks
    21
    Thanked 15 Times in 14 Posts

    Quote Originally Posted by sirooga View Post
    Yeah plugins are all on...My wife has the same phone and it does the same thing...also another friend of mine with a 16gb 3gs does the same...I wonder if it has anything to do with categories...tried taking it out with no success but maybe I should restore and add stuff 1 at a time to see what breaks it.
    yeah mine does the same thing, it wouldnt play vids from outside sources"facebook, safari" it just shows a white screen with the play button and a line through it. it playd vids from the youtube app just fine though

  10. #10
    Green Apple
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    71
    Thanks
    1
    Thanked 8 Times in 5 Posts

    One issue I had was when the YouTube app itself is hidden on springboard via sbsettings no video links will work. Hope that may help someone.

  11. #11
    Green Apple
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yeah I had it hidden via CategoriesSB and had that trouble..Taking it out fixed most of the trouble...Thanks..Now the only videos it doesn't play are the ones that I have uploaded to Youtube... Going to delete my Youtube account and try again..

  12. #12
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Hi. I'm a total noob when it comes to Iphones so bare with me. I just got an IPhone 3gs and mine has stopped playing videos on safari. Youtube still works though.

    Quote Originally Posted by braydonowen View Post
    delete the files inside the video decoders and encoders folders.. but dont delete the folders themselves.. just the 3 files in each one
    Where do I find these folders? On the Iphone itself? Or do I have to plug it in via USB? Because the only folders I can see that way is the DCIM folder that has my photos in it.

    Quote Originally Posted by sirooga View Post
    Yeah I had it hidden via CategoriesSB and had that trouble..Taking it out fixed most of the trouble...Thanks..Now the only videos it doesn't play are the ones that I have uploaded to Youtube... Going to delete my Youtube account and try again..
    Whats that about CatagoriesSB? I really have no idea what all this stuff is.

    Please can someone help. Thanks.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts