Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Modmyi source not working

Hybrid View

  1. #1
    Unhappy Modmyi source not working
    can someone tell me witch is the new source for modmyi?(apt.modmyi.com and modmyi.com not worknig) thanks

  2. #2
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,057
    Thanks
    1,815
    Thanked 7,065 Times in 4,206 Posts

    It's working fine for me. Make sure ya refresh ya Cydia. Everthing should be working fine.

  3. #3
    The source URL hasn't been changed, it still is apt.modmyi.com just wait a few minutes, restart Cydia and try again, the issue may be from server overload.

    What is Art? It is the response of man's creative soul to the call of the Real.

  4. #4
    Official SaurikIT Support
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Santa Barbara, CA
    Posts
    332
    Thanks
    1
    Thanked 66 Times in 45 Posts

    If you remove ModMyi from your sources list, you can't add it back by typing in a URL. Instead, you have to add it by tapping "More Package Sources" on the Cydia homepage.

  5. #5
    I having the same issue of the Modmyi source. Failed to fetch. I tried restored my iPhone, rejailbreak, deleted Modmyi source, added again from " more package sources" from Cydia homepage and I still get the same issue. Does anyone know how to fix this problem? Please check screen shot.
    Thanks in advance!ImageUploadedByModMyi1362449815.698359.jpg

  6. #6
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,057
    Thanks
    1,815
    Thanked 7,065 Times in 4,206 Posts

    I see in news section the dev team updated the tool again for more sources maybe this is your problem? Refresh ya sources and see if anything pops up for evasion maybe this will fix it.

  7. #7
    I just refresh and the problem still there. I had this issue about a week ago.

  8. #8
    Quote Originally Posted by foreverjoe2012 View Post
    I just refresh and the problem still there. I had this issue about a week ago.
    you wouldnt happen to be accessing the modmyi repo from home on AT&T wifi would you?

  9. #9
    I'm traveling oversea at Vietnam right now. I don't think is wifi issue. Cause other repo working fine and my wife's phone access wifi without any problem. Should I restore and set up as a new phone?

  10. #10
    if you have already restored the phone, chances are the restore will not fix it.

    did you happen to restore from backup?

    what you can try to do is reset your Network Settings from the Settings app

  11. #11
    Yeah, I restored from back up.
    I just reset network setting and it doesn't help.

  12. #12
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,057
    Thanks
    1,815
    Thanked 7,065 Times in 4,206 Posts

    Restore and setup as new. Ya bringing over them errors when ya do a restore from backup. Hope this helps

  13. #13
    Ok I'm going to restore and setup as new tonight. Cross my fingers and hope it work.

  14. #14
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,057
    Thanks
    1,815
    Thanked 7,065 Times in 4,206 Posts

    Let us know how it goes

  15. #15
    I restored and setup as new but no luck. Still couldn't load Modmyi package. The repo source is there but it's empty no package. Hmm... Is there a way that I can download the Modmyi package and manually install like deb file?

  16. #16
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,057
    Thanks
    1,815
    Thanked 7,065 Times in 4,206 Posts

    Don't think there is cant seem why it's doing this to you. Under manage and edit in the top left you got developer highlighted? Just a thought.

  17. #17
    Exclamation Ditto
    Few days now I am having the exact same problem
    Restored countless times using Evasi0n 1.5.1 and tried 1.4 which worked and I could see the ModMyi repo packages for only sec's and then gone empty again
    everything works fine for me from A to Z but the Modmyi repo is empty whatever I do
    Last edited by Khalid76; 03-05-2013 at 07:54 PM. Reason: add "packages"

  18. #18
    I have att wifi why wont modmyi work with it

  19. #19
    Under manage and edit in the top left, all I got is add button.

  20. #20
    when you restored and setup as new, did you open cydia immediately after jailbreaking to check if the mmi repo was ok or did you do something in between?

Page 1 of 2 12 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •