+ Reply
Results 1 to 1 of 1

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Problems with AirPlay Mirroring after Jailbreaking 5.0

is a discussion within the

AppleTV

forums, a part of the

Mac Hardware

section;
The title pretty much says it all. I jailbroke my ATV2 running iOS 5.1 (or whatever the most recent software update is...I've heard people use 5.01, which I thought was
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default Problems with AirPlay Mirroring after Jailbreaking 5.0
    The title pretty much says it all. I jailbroke my ATV2 running iOS 5.1 (or whatever the most recent software update is...I've heard people use 5.01, which I thought was wrong) last night using seas0npass (tethered, obviously). Everything was going great, until today when I discivered some serious roadblocks trying to use airplay.

    First thing I noticed was AirPlay mirroring from my iPhone 4s (running iOS 5.1) was weird. It took a while to load on the screen, and when it did show up, it wouldn't display anything but the menu (games, safari, even iBooks wouldn't show up on the screen. It would just sit on the menu). I then tried to stream video from the native video app, through normal airplay rather than mirroring. No luck. Same with my iPad 1 (jailbroken on iOS 5.1). Music, however, streams just fine from all music apps.

    I had no luck using AirPlay in XBMC either, though since that program is still sort of new on iOS 5.1, I'm not really concerned about that, unless the issues are the same.

    Any suggestions? Could the jailbrake be causing problems and if so, is there anything I can do? I didn't have any problems with airplay and my iphone before, so this has definitly started after jailbreaking, even if it is just a coincidence.

    UPDATE: I rebooted the ATV2 and did a restart on my phone, and it seemed to help, at least for a couple of minutes. I was able to get a game up. But upon exiting, it froze up on me again. So rebooting isn't really a solution.
    Last edited by Junkdumpster; 04-08-2012 at 11:50 AM.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts