Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 50

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Beejive IM for 3.0: Issues

  1. #1
    Default Beejive IM for 3.0: Issues
    Well the new release for beejive IM just came out that supports 3.0 ability for push notification and I am having nothing but problems with it. At first I kept getting all these mismatch and too many open files. I then closed out of it and then it wouldn't let me add my screen names. I tried a couple minutes later and I was able to add them but then I couldn't connect to be available. I was then able to connect but then for some reason I keep getting constant messages that my screen names are disconnected, but when I go back in I don't see an issue and I looks as if I am connected. Is anyone else having issues with this?

  2. #2
    plain jane vanilla (post count restored to FULL AWESOMENESS) cpjr's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ATL
    Posts
    11,685
    Thanks
    181
    Thanked 1,461 Times in 1,264 Posts

    Yeah pretty much everyone.

  3. #3
    Mine is working just fine with no issue. I was able to connect right away and receive IM with no issue. Try uninstalling it and reinstall.

  4. #4
    No Problem Here . DELETE APP FROM IPHONE AND ITUNES. RESTART YOUR IPHONE , DOWNLOAD BEEJIVE AGAING IN ITUNES, INSTALL APP AGAING USING ITUNES. RESTART IPHONE. That should help

  5. #5
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    951
    Thanks
    56
    Thanked 81 Times in 64 Posts

    I keep getting this when I try to log in to Yahoo, any Yahoo account:



    Everything else works great, but I can't log in to Yahoo, the main IM client I use. <_<
    Does this rag smell like chloroform to you?

    If I helped you, be sure to press the Thanks! button over there ->
    If I didn't, press it anyway.

  6. #6
    iPhone? More like MyPhone Beva922's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Rich-Man's-Hill, Ont, CANADA
    Posts
    128
    Thanks
    3
    Thanked 31 Times in 29 Posts

    meh i just use agile mess :P w/e.
    >>**Please thank me if I helped you...**<<




  7. #7
    Working Great Here. Like it was suggested, remove the app from your iphone via itunes, reboot, install the new version.

  8. #8
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    951
    Thanks
    56
    Thanked 81 Times in 64 Posts

    ^^Does your Yahoo work?
    Does this rag smell like chloroform to you?

    If I helped you, be sure to press the Thanks! button over there ->
    If I didn't, press it anyway.

  9. #9
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,477
    Thanks
    44
    Thanked 5,328 Times in 3,113 Posts

    My yahoo doesnt work

  10. #10
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Orleans, LA
    Posts
    951
    Thanks
    56
    Thanked 81 Times in 64 Posts

    It's an issue with Yahoo. There was a change on their servers. Apparently, Beejive is working on it now. But the question is, will it require having to fix it, submit an update to Apple, and have to wait another week until the update is approved? Or can it be fixed without an update to Apple?
    Does this rag smell like chloroform to you?

    If I helped you, be sure to press the Thanks! button over there ->
    If I didn't, press it anyway.

  11. #11
    Tried uninstalling it and then turning off the phone and back on and reinstalling it and restarting the phone again and I am still getting the disconnect message every 5 seconds. It's really annoying. And I haven't had a badge notifier on there yet either. Does everyone here have the 3G S?

  12. #12
    3 GS here working fine. Delete app from ITUNES AND REDOWNLOAD A FRESH COPY. Delete app through iTunes , restart and reinstall . Let me know if that work.

  13. #13
    Theme Creator ebl4287's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manhattan, NYC
    Posts
    1,098
    Thanks
    31
    Thanked 1,086 Times in 224 Posts

    mines is working flawlessly ....i love it... Beejive>AIM

  14. #14
    I'm having a problem with push notifications. I thought it was having edge disabled in sbsettings that was causing the problem but whether edge is disabled or enabled I can't get push notifications. The only way to get them to work is to disable edge and in the seconds that the carrier is lost while its switching - it works. Basically seems like Rogers is causing the issue. Actually just confirmed thats the issue, when I put the phone in airplane mode all of a sudden I get instant push alerts. Does this make any sense????

  15. #15
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    I have deleted and re-installed and the app still crashes everytime I press the arrow next to a contact in the buddy list. I am using google push contacts if that makes a difference. Any Suggestions?

  16. #16
    Quote Originally Posted by €hR!$ View Post
    It's an issue with Yahoo. There was a change on their servers. Apparently, Beejive is working on it now. But the question is, will it require having to fix it, submit an update to Apple, and have to wait another week until the update is approved? Or can it be fixed without an update to Apple?
    The issue is with Yahoo aka all Beejive needs to do is fix how their servers interact with Yahoo. They don't need to change in any way how the app interacts with Beejive's server = no need for an update.

    This has happened before a lot with Facebook Chat while it was going through changes. It usually takes them a day or two to get things fixed without the user having to change anything.

    I'm a helpful jerk, fear me.

  17. #17
    Im only using aim and it sometimes disconnects me and I have to reconnect.

  18. #18
    I'm having a pretty big problem with Beejive.. No Push.

    I am on a 2G Tmobile, 3.0 unlocked, jailbroken w/ RedSn0w.

    I can login, I have Edge (T-Zones) and use the APN epc.tmobile.com

    I login to Beejive, and I can send or recieve IMs no problem.

    However, I never get notifications of new IMs. I have them enabled

    I've already tried deleting and reinstalling, but didn't help

    Any ideas?

  19. #19
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Queenz,NY
    Posts
    19
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by ryan206 View Post
    I'm having a pretty big problem with Beejive.. No Push.

    I am on a 2G Tmobile, 3.0 unlocked, jailbroken w/ RedSn0w.

    I can login, I have Edge (T-Zones) and use the APN epc.tmobile.com

    I login to Beejive, and I can send or recieve IMs no problem.

    However, I never get notifications of new IMs. I have them enabled

    I've already tried deleting and reinstalling, but didn't help

    Any ideas?
    same thing with me also but i had restore my phone to see if that will work. Im also using a 2G unlock/jailbroken with 3.0 FW

  20. #20
    ^^ ya i'm having the same problem, and i keep getting the msg: connect to itunes to use push notifications... am i missing anything here?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -img_0213.png  

Page 1 of 3 123 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •