Results 1 to 9 of 9

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Help!! my screen....

  1. #1
    Exclamation Help!! my screen....
    -img_0001.png
    Help >< how to fix this.. this happens when i finishes installing winterboard..
    It just split into four quaters.. but it's normal when it's at home screen.

  2. #2
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Try restoring or rejailbreaking

  3. #3
    I get this every time I reboot (tethered or untethered jailbreak). I have to put it into safe mode and bring it back out.

  4. #4
    iPhone Underground A3gOwner's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Underground
    Posts
    1,172
    Thanks
    2
    Thanked 117 Times in 110 Posts

    Quote Originally Posted by Zokunei View Post
    I get this every time I reboot (tethered or untethered jailbreak). I have to put it into safe mode and bring it back out.
    There's an issue with an installed package in cydia causing your problem. The said package, which I have no idea Which one it is, isn't compatible with 5.x. You should not be experiencing issues like this at all. Not once have I had this issue but I make sure it's compatible with 5.x before installing packages. I take that back activator caused the same issue in 5.0 in the beginning and I ran into it there once but an update to activator was pushed almost immediately.

  5. The Following User Says Thank You to A3gOwner For This Useful Post:

    Zokunei (01-03-2012)

  6. #5
    Thanks. It was a brightness action for Activator.

  7. #6
    iPhone Underground A3gOwner's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Underground
    Posts
    1,172
    Thanks
    2
    Thanked 117 Times in 110 Posts

    Cool glad you got it figured out. Will you name it in this thread so people know what it's called?

  8. #7
    Brightness Activator Action

  9. #8
    It's doing it again. Maybe it was more than one tweak.

    LastApp
    Last edited by Zokunei; 01-04-2012 at 10:26 AM.

  10. #9
    I think it's only LastApp because I have Brightness Activator Action enabled right know and everything works fine after reboots.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •