+ Reply
Results 1 to 16 of 16

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Sbs settings not working on my 4s..

is a discussion within the

3rd Party Apps Requests

forums, a part of the

3rd Party Apps For iPhone | iPod Touch

section;
I tried to open it and it does, but when I click on "more" it opens and then closes on me. I tried removing it and reinstalling it but that
...
  1. #1
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    151
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default Sbs settings not working on my 4s..
    I tried to open it and it does, but when I click on "more" it opens and then closes on me. I tried removing it and reinstalling it but that didn't work... Any help is appreciated..

  2. #2
    2k1
    2k1 is offline
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,057
    Thanks
    1,815
    Thanked 7,064 Times in 4,206 Posts

    You tried swiping on the top of the status bar and it doesn't open? I haven't had or seen anyone have an issue with this tweak. What repo did you git it off of?

  3. #3
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,834
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    Quote Originally Posted by 2k1 View Post
    You tried swiping on the top of the status bar and it doesn't open? I haven't had or seen anyone have an issue with this tweak. What repo did you git it off of?
    It works, but when he selects the 'More' tab it opens the tab then closes (crashes)

    Are you using any themes or anything that could cause it to crash? Did you get SBSettings from the official repo (BigBoss)?
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  4. #4
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    151
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks for the replies guys... I got it from big boss.. I thought it was conflicting with other tweaks so therefore I tried to reverse anything I had done but it still doesn't work...

  5. #5
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,834
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    Do you have any addons or themes for SBSettings?
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  6. #6
    Super Penguin Mod i.Annie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Ohio
    Posts
    16,907
    Thanks
    137
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    Sounds like something is conflicting, even if it seems you've uninstalled any other Cydia items. There may be something else that was installed that you didn't catch. Did you remove all Cydia apps/tweaks that did not come default in Cydia?

  7. #7
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,834
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    Could also try going disabling all Mobile Substrate tweaks through Springtomize and see what happens. Disable them one by one, eventually you'll be down to one or two tweaks that are causing problems.
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  8. #8
    Super Penguin Mod i.Annie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Ohio
    Posts
    16,907
    Thanks
    137
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    The thing I'm thinking is, it could very well not be the main tweaks itself but sometimes it installs necessary little files the app/tweak requires to work. For some reason I can't remember an example.

  9. #9
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,834
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    I think I would have one, I installed a tool called TAR (Most sets of iPhone hack tools require it), it was modified to work with the script I was running, it screwed up Cydia really bad sadly (the developer screwed up some code) it threw dpkg errors constantly, it could not be disabled either. Deleted it, reinstalled, and just about everything else, no luck. Had to restore eventually. A bunch of other people got a little unlucky too lol.

    So yah, it couldn't be disabled. It installed tons of files and not all deleted themselves.
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  10. #10
    Super Penguin Mod i.Annie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Ohio
    Posts
    16,907
    Thanks
    137
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    Bummer, sounds like a train wreck.

  11. #11
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,834
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    Lol fixed a while ago. I think that was a good example? Lol.
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  12. #12
    Super Penguin Mod i.Annie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SW Ohio
    Posts
    16,907
    Thanks
    137
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    I think so.

    I'm looking at my Cydia packages, there are thing slike 7-zip, libhide, Darwin Tools, etc. Talkin' about those type of things. Which ones didn't come default, I don't remember lol.

  13. #13
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,834
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    Dunno about Darwin and 7-zip (Pretty sure it's default) but all of the others are default.
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  14. #14
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    151
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks for your help guys. The problem is solved. Believe it or not it was the ad banner on the bottom.. Apparently when it was crashing the ad slot at the bottom was blank. But last night I tried it again and the ad is there.. So that was the issue.. Weird but that's it..
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Sbs settings not working on my 4s..-imageuploadedbymodmyi1340374727.311782.jpg  

  15. #15
    2k1
    2k1 is offline
    Sug Luv Super Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,057
    Thanks
    1,815
    Thanked 7,064 Times in 4,206 Posts

    Glad ya got it figured out

  16. #16
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,834
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    Glad it's fixed Happy to help
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts