• Your favorite

    Apple

    ,

    iPhone

    ,

    iPad

    ,

    iOS

    ,
    Jailbreak
    , and
    Cydia
    site.
  • First official photos of a jailbroken 3G[s] released. Tool not too far away!


    Earlier this morning geohot posted the first official photos of a jailbroken iPhone 3G[s]. geohot uses an iboot patch to upload a LLB to the phone which utilizes the 24kpwn patch in the bootrom. He mentions on twitter that a simple change in the current redsn0w would allow the 3G[s] jailbreak:


    geohot:


    There is still lot of questions on whether geohot plans on releasing a jailbreak tool of his own or releasing his exploit to the other dev teams working on the project. Seeing as it would only take updating a few lines in redsn0w, I would hope he allows the dev team to update it and get the tool to the public as soon as possible. We almost haz jailbreak.




    Enjoy!
    This article was originally published in forum thread: First official photos of a jailbroken 3G[s] released. Tool not too far away! started by StealthBravo View original post
    Comments 2113 Comments
    1. StealthBravo's Avatar
      StealthBravo -
      Its in cydia and it works fine on the 3GS
    1. bobright's Avatar
      bobright -
      Right on Stealth
    1. z28kid's Avatar
      z28kid -
      i hope winterboard is out tonight heh heh

      Maybe tomorrow
    1. spawn026's Avatar
      spawn026 -
      Quote Originally Posted by z28kid View Post
      i hope winterboard is out tonight heh heh

      Maybe tomorrow
      your prayers have been answered
      The Iphone Spot Blog Archive Winterboard, MobileSubtrate 3G S Compatible Update
    1. UEF's Avatar
      UEF -
      If I jailbroke with the original version of PurpleRa1n, do I need to re-run RC2 over it?
    1. Ath_x64's Avatar
      Ath_x64 -
      Quote Originally Posted by spawn026 View Post

      Thanks, unfortunately running the instructions here does not give you the icon on the phone... and the only option you have in Cydia is remove... it is very odd...

      New update,... Winterboard and MobileSubstrate updates just hit Cydia enjoy!!
    1. spawn026's Avatar
      spawn026 -
      Quote Originally Posted by Ath_x64 View Post
      Thanks, unfortunately running the instructions here does not give you the icon on the phone... and the only option you have in Cydia is remove... it is very odd...

      New update,... Winterboard and MobileSubstrate updates just hit Cydia enjoy!!
      not that it matters anymore but if you had sbsettings you could have just hit respring or manually restarted your phone. now that its on the repo its pointless
    1. Ath_x64's Avatar
      Ath_x64 -
      Quote Originally Posted by spawn026 View Post
      not that it matters anymore but if you had sbsettings you could have just hit respring or manually restarted your phone. now that its on the repo its pointless

      Actually I have SBSettings, Repsringing the device and even a reboot failed to get it on the phone.
    1. spawn026's Avatar
      spawn026 -
      Quote Originally Posted by Ath_x64 View Post
      Actually I have SBSettings, Repsringing the device and even a reboot failed to get it on the phone.
      hm, strange. in any case, glad its on the repo now

      edit, and redsn0w .8 is out and supports 3gs and as does an updated ultrasn0w
    1. lilskaterpunk's Avatar
      lilskaterpunk -
      Quote Originally Posted by spawn026 View Post
      Awesome news! Thanks.
    1. Ath_x64's Avatar
      Ath_x64 -
      Using Winterboard make sure you select use solid status bar. otherwise many themes cause it to disappear... not sure why but it happened on all 7 themes I tried until I set that.
    1. spawn026's Avatar
      spawn026 -
      not sure if its just how many things I have ticked or if its just that one setting but if I use "Saurik" then i get lag, take it off and no more
    1. Ath_x64's Avatar
      Ath_x64 -
      I am not sure if this has been passed on, If you are using the themes from Apple-News.fr you have to use Icy to install them (apple-news.fr/repo) once they are installed you need to go in through SSH (WinSCP set to SCP mode) and then remove the .html file in the root of the theme.

      \Library\themes

      Once that is gone the theme will work...

      Also if you are having issues with the back ground files working try saving them as PNG (interlaced) and also make sure the DPI (or dots/pixels per inch) is 72.