• Your favorite

    Apple

    ,

    iPhone

    ,

    iPad

    ,

    iOS

    ,
    Jailbreak
    , and
    Cydia
    site.
  • AT&T MMS Already Working for Some Folks?


    Looks like some users are already receiving and sending MMS just fine on the AT&T US network. ModMyi.com member yotelefonotresg sent us some legit-looking screenshots of MMS coming through just fine on AT&T (yes, I'm fully aware you can do that easily on T-Mobile by changing the carrier name, but we've received decent enough proof to ask if anyone else is seeing this).

    How bout you guys - any AT&T users able to send out MMS or receive them yet? EDIT: reports keep pouring in, looks like its true. AT&T is gradually turning on MMS throughout the US!

    AT&T yesterday announced they'd have MMS ready by September, through a YouTube video (see below) you've probably already seen, by the new[er] AT&T talking head, Seth. I like Seth. He's a person, and he talks about AT&T crap that's been going on - straight up, and up front. Of course, he doesn't fix it... but he's a nice guy, right? I mean, that counts for something? Anything?

    This article was originally published in forum thread: AT&T MMS Already Working for Some Folks? started by Kyle Matthews View original post
    Comments 592 Comments
    1. FireFish's Avatar
      FireFish -
      Quote Originally Posted by Carrbone View Post
      My mms started working today (long island,ny). Hasn't worked ever. I have had mms enabled since 3.0 beta.
      I can send them but still get the normal nonsense receiving from iphones.
      I can send and receive fine to all other carriers/phones
      I'm pretty sure that you and the rest of us will notice that before Friday, (maybe Thursday), we'll start receiving MMS too (if you unlocked it).

      I think that they're testing it in 2 pieces; first sending & soon receiving.
    1. joemamawilder's Avatar
      joemamawilder -
      Quote Originally Posted by Jayman11 View Post
      Hmmmm weird...yeah it's almost like it's tied up. I tried everything, reboot, new ipcc, network settings reset. Nothing seems to bring it back. it's 2:30 now and it's been down since about 10:30 this morning. Needless to say, still no mms though. lol, kinda want my 3G data connection back first.
      From what you were stating previously that you could only use 2G, it may be that way if your data plan was changed by using MMS. I've been using MMS for about 2 weeks now and just noticed today that on ATT's site my data plan is stated as 'Internet/MEdia Net'. Think it used to say 'iPhone Data Plan' or something. Though both my 3G and MMS are working.
    1. Quick5oh's Avatar
      Quick5oh -
      Nothing for me yet...
    1. metaserph's Avatar
      metaserph -
      Mine has always been stated Internet/MediaNet. Maybe because I had several smartphones before the iPhone in my account.
    1. pacmac's Avatar
      pacmac -
      mine works on my 3.0.1 [S] just did it right now..yeah...about time only if it was on 3G not slow gprs
    1. andygev35's Avatar
      andygev35 -
      Mine just started working about an hour ago. Using SB's ipcc for weeks now... Guess AT&T just flipped my switch.
    1. Napoleon_PhoneApart's Avatar
      Napoleon_PhoneApart -
      Quote Originally Posted by andygev35 View Post
      Mine just started working about an hour ago. Using SB's ipcc for weeks now... Guess AT&T just flipped my switch.
      Was it good for you, too?
    1. Jayman11's Avatar
      Jayman11 -
      wtf..would you guys please quit rubbing it in on those of us that haven't gotten it yet.
    1. andygev35's Avatar
      andygev35 -
      Oh yeah, lol... So good I think I sh** on myself a little when it actually went through :-D
    1. angiepangie's Avatar
      angiepangie -
      Mine has been working since 3.0 launched
      But I'm on T-mobile...
    1. andygev35's Avatar
      andygev35 -
      ^^ :P
    1. rvillatoro's Avatar
      rvillatoro -
      finally working this morning, live near newark nj so happy lol