• Your favorite

    Apple

    ,

    iPhone

    ,

    iPad

    ,

    iOS

    ,
    Jailbreak
    , and
    Cydia
    site.
  • Dev Team Updates Redsn0w to Include 4.3.2 Untether


    News is spreading like wildfire within the jailbreak community at this hour as the Dev Team has just revised the RedSn0w jailbreak tool with iOS 4.3.2 support. All told, RedSn0w will, indeed, jailbreak iOS 4.3.2 and is now available on both Mac OS X and Windows.

    With incredible speed, the Dev Team has once again worked its magic, despite the release of iOS 4.3.2 by Apple less than one week ago. To be fair, of course, i0n1c’s untether certainly deserves some major props for the expedience of the this latest jailbreak update.

    “Only a few weeks after the 4.3.1 untether created by @i0n1c was released," the Dev Team posted on their blog, "Apple pushed out firmware 4.3.2. Thankfully, it appears Apple didn’t have a chance to fix the hole used by @i0n1c’s untether, so he ported his code over to 4.3.2’s kernel."

    Best of all, the 4.3.2 untether works on all devices that actually support 4.3.2 (except for the iPad 2). That means: iPhone3GS, iPhone4 (GSM), iPod touch 3G, iPod touch 4G, and the first-gen iPad.

    As always, the Dev Team warns, ultrasn0w unlockers "should stay away from redsn0w and only update their firmware through a custom IPSW. We’ll release a new version of PwnageTool sometime this week."

    MMi Mac Member Mirror
    Megaupload
    Rapidshare

    MMi Windows Member Mirror
    Megaupload
    Rapidshare

    Source: Dev Team Blog
    This article was originally published in forum thread: Dev Team Updates Redsn0w to Include 4.3.2 Untether started by Michael Essany View original post
    Comments 307 Comments
    1. Mes's Avatar
      Mes -
      ^the latest ultrasn0w 1.2.1 is supposed to fix the '1-bar' signal issue.

      Quote Originally Posted by jdm.accord View Post
      ... Apple stopped signing 4.3.1 last week.
      Just checked. I can still retrieve 4.3.1 SHSH blobs for a 3GS from Apple.
    1. Logan80's Avatar
      Logan80 -
      For some reason I keep getting stuck at the Uploading Ramdisk part. Any ideas?
    1. thazsar's Avatar
      thazsar -
      Quote Originally Posted by jdm.accord View Post
      I can't do that. Phone is fresh from Apple and doesn't have files saved in Cydia. Apple stopped signing 4.3.1 last week.
      I assume u at least tried to see if TinyUmbrella can get u a 4.3.1 SHSH file? If not, try it!
    1. jdm.accord's Avatar
      jdm.accord -
      Quote Originally Posted by Mes View Post
      ^the latest ultrasn0w 1.2.1 is supposed to fix the '1-bar' signal issue.

      Just checked. I can still retrieve 4.3.1 SHSH blobs for a 3GS from Apple.
      I'm using US 1.2.1 and you must have your hosts set to Cydia because mine are set to Apple and I get the "ineligible for the requested build error."
    1. Mes's Avatar
      Mes -
      Quote Originally Posted by jdm.accord View Post
      ... you must have your hosts set to Cydia because mine are set to Apple and I get the "ineligible for the requested build error."
      No! I used the latest iSHSHit. Unchecked 'via Cydia' and it reported success getting 4.3.1.
    1. iFckdMrsJobs's Avatar
      iFckdMrsJobs -
      Quote Originally Posted by iFckdMrsJobs View Post
      Ok so this is my first time posting and any help is much appreciated! I was running 4.2.1 JB w/GreenPoison. I backed up on itunes and w/pgbkup and then downloaded and installed 4.3.2. I recieved an error message near the end, but kicked it out of recovery mode with tinyumbrella.
      Everything looked good. I then followed the steps to JB w/Redsnow rc14 (Mac) and everything went through without a hitch. Here is the problem.. after it was complete and I signed back into Cydia, I ran my pgbkup and it reinstalled what appears to be everything but now I can not use any apps at all. The only thing that works is apples utilities. ex. camera, photos, mms... what the hell is wrong with my JB? How can i fix this major issue?

      I do have error messages now when I go into Cydia. Quite a few actually and it starts refreshing data. Mostly failed to fetch errors or key expired. Again can someone please help? Thanks!! I can message a pic of the errors if needed.

      My apologies.. I have an iphone4 (ATT)
      Can anyone help?
    1. confucious's Avatar
      confucious -
      Has it updated properly? What BB do you have?
    1. thazsar's Avatar
      thazsar -
      Quote Originally Posted by iFckdMrsJobs View Post
      Can anyone help?
      Did you test out Apps prior to the JB?

      What happens if you rerun PkgBackup?

      What happens if you rerun redsn0w?
    1. knman00's Avatar
      knman00 -
      Quote Originally Posted by romeoz View Post
      I installed ultrasn0w on my iPhone4 on 4.31 and 1.59.00. It definitely fixes the signal bar issue but when I go to send mms they fail. I'm in AT&T. I uninstalled ultrasn0w and the mms works again. Anyone else having these issues? I guess I'm back to one bar until this gets fixed.
      If you are on at&t why the hell are u installing ultrasn0w? Ultrasn0w is for use on other networks like tmobile and simplemobile. U don't need it.
    1. confucious's Avatar
      confucious -
      Quote Originally Posted by knman00 View Post
      If you are on at&t why the hell are u installing ultrasn0w? Ultrasn0w is for use on other networks like tmobile and simplemobile. U don't need it.
      Please don't talk rubbish.
      UltraSn0w has the fix for the signal bar issue.
    1. thazsar's Avatar
      thazsar -
      Quote Originally Posted by knman00 View Post
      If you are on at&t why the hell are u installing ultrasn0w? Ultrasn0w is for use on other networks like tmobile and simplemobile. U don't need it.
      True. Ultrasn0w could even give your phone signal issues (a lot of dropped calls or no calls at all) if ur on AT&T
    1. jdm.accord's Avatar
      jdm.accord -
      Quote Originally Posted by Mes View Post
      No! I used the latest iSHSHit. Unchecked 'via Cydia' and it reported success getting 4.3.1.
      Thanks for trying to help bro but you're wrong. I just tried on two other phones and got the build error on all. Go erase the last line of your hosts and try again, you'll see.

      Apple rarely signs older firmware more than 3-4 days after the new one is released. We are a week into 4.3.2
    1. thazsar's Avatar
      thazsar -
      Quote Originally Posted by jdm.accord View Post
      Thanks for trying to help bro but you're wrong. I just tried on two other phones and got the build error on all. Go erase the last line of your hosts and try again, you'll see.

      Apple rarely signs older firmware more than 3-4 days after the new one is released. We are a week into 4.3.2
      That's correct! Even if it's unchecked in TU, you can go to ur Hosts File and Sauriks string will still be there. It needs to be deleted manually.
    1. dscottjr81's Avatar
      dscottjr81 -
      Quote Originally Posted by thazsar View Post
      @dscottjr81

      LOL, a few people are actually posting on that thread to complain!!! 
      Hilarious!!!
    1. thazsar's Avatar
      thazsar -
      Quote Originally Posted by confucious View Post
      Please don't talk rubbish.
      UltraSn0w has the fix for the signal bar issue.
      @confucious
      LOL, that iPad JB thread u commented in was started by me as a joke! People are actually posting to it like it's real!

      I made it cuz dscottjr81 was saying they need to go somewhere else and complain!
    1. confucious's Avatar
      confucious -
      I know exactly why it was started - and what I said
    1. MaStA819's Avatar
      MaStA819 -
      Quote Originally Posted by Logan80 View Post
      For some reason I keep getting stuck at the Uploading Ramdisk part. Any ideas?
      I am having the same issue...have you figured it out or does anyone else have an idea what is going on? Thank you.

      EDIT - Figured it out with some google help

      Take a look at this link
      http://www.iphone4jailbreak.org/reds...k-redsnow.html

      Need to set the Affinity to CPU 1 only. Worked after I did that.
    1. thazsar's Avatar
      thazsar -
      Quote Originally Posted by MaStA819 View Post
      I am having the same issue...have you figured it out or does anyone else have an idea what is going on? Thank you.

      EDIT - Figured it out with some google help

      Take a look at this link
      http://www.iphone4jailbreak.org/reds...k-redsnow.html

      Need to set the Affinity to CPU 1 only. Worked after I did that.
      Nice!
    1. jailwut wunnow's Avatar
      jailwut wunnow -
      Quote Originally Posted by TheOrioles33 View Post
      My thoughts exactly! I had an iPad1 and now an iPad2. Never jailbroken and having a blast with it. Someone in this thread referred to their iPad 2 as a paperweight until its jailbroken. Really dont understand that one.
      My iPad 1 is JB and about the only thing I use, other than a few personal tweaks, is 3g Unrestrictor. And since I have the Unlimited plan I don't worry about increased data usage. [I've only gone over 5gb 1 time in the past year.]
    1. jdm.accord's Avatar
      jdm.accord -
      Quote Originally Posted by thazsar View Post
      That's correct! Even if it's unchecked in TU, you can go to ur Hosts File and Sauriks string will still be there. It needs to be deleted manually.
      I did that. There are no files saved thru TU or Cydia and I get build errors trying to restore to 4.3.1. Apple is NOT signing them and haven't been since Saturday.